Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:54 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoralul românesc a atras investiții de un miliard de euro

ro

21 May, 2014 17:58 3682 Marime text
Pentru 2014, sunt așteptați foarte mulți turiști pe litoralul românesc, scrie Capital. Reprezentanții agențiilor de turism sunt foarte încrezători când vine vorba de prezența turiștilor la mal de mare, punând totul pe seama investițiilor masive din ultimii ani.

Investiţiile hoteliere de pe litoral, realizate în ultimii 20 de ani, sunt estimate la peste 1 miliard de euro, scrie Capital.

Tarifele sunt și acestea accesibile. Potrivit Capital, tariful cel mai mic porneşte de la 132 lei de persoană pentru un sejur de 5 nopţi la hotel Prahova din Neptun, în timp ce tariful cel mai mare ajunge la 3.000 lei de persoană pentru un sejur de 5 nopţi la hotel Vega de cinci stele din Mamaia.

Regim all inclusive

La această dată, 15 hoteluri funcționează în regim all inclusive. În Mamaia, au adoptat acest regim Phoenicia Holiday Resort, Best Western Savoy, Modern, Comandor, Amiral, Orfeu, Dorna, Complex Mercur Minerva, Victoria şi Majestic. În Neptun turiștii pot alege ofertele all inclusive la Complex 2D, în Venus la Palace şi Mezotermale, în Saturn la hotel Saturn. În Vama Veche, Hotel Laguna a optat pentru un astfel de regim.

Litoralul românesc este foarte ieftin în prima parte a lunii iunie datorită programului Litoralul pentru toţi. Acesta se încheie pe 15 iunie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii