Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:17 20 06 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lista completă a persoanelor cercetate pentru furtul a 11 tone de fier din Portul Constanţa (video)

ro

02 Dec, 2014 14:43 1489 Marime text
Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile a lui George Nicolae şi Norbert Sorin Vânătoru, a dispus luarea măsurii arestului la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile faţă de Ruhni Geafar, Ionel Grigoraş, Gheorghe Ivaşcu şi Adrian Păvălan, şi a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar faţă de Dumitru Ioan Grosu, Marian Alexandru Băbuţă, Ciprian Aurel Ioan Rădac, Valerică Sandu, Viorel Nedelcu, Vasile Gheorghe Grumăzescu şi Marius Alexandru Gramanschi.
 
Potrivit procurorilor, persoanele menţionate anterior au fost prezentate instanţei cu propunere de luare a măsurii arestării preventive pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat şi complicitate la furt calificat.
 
Din probele administrate până în acest moment în cauză, anchetatorii au stabilit următoarele: „Inculpaţii Nicoale George, Vânătorul Norbert-Sorin, Grosu Dumitru-Ion, Grigoraş Ionel, Păvălan Adrian, Ivaşcu Gheorghe, Băbuţă Marin-Alexandru, Rădac Ciprian Aurel Ioan, au demontat şi au sustras, în perioada 24.10.2014 – 24.11.2014, piese metalice de la vagoanele aflate în Triajul Staţiei CF Constanţa Port B grupa de linii Cocoaşă, pe care împreună cu alte persoane, le-au transportat spre valorificare, la un centru de fier vechi din oraşul Techirghiol aparţinând P.F.A. Geafar Ruhni”.
 
De asemenea, în cauză, aceştia au primit ajutor din partea lui Valerică Sandu, Viorel Nedelcu, Vasile-Gheorghe Grumăzescu şi Marius-Alexandru Gramanschi, care au transportat, contra cost, piesele sustrase de la vagoanele aflate în Triajul Staţiei CF Constanţa Port B grupa de linii Cocoaşă, la un centru de fier vechi din oraşul Techirghiol aparţinând PFA Geafar Ruhni.
 
Totodată, oamenii legii arată că Ruhni Geafar a achiziţionat, în mod repetat, de la complicii săi, piese sustrase de la vagoanele aflate în Triajul Staţiei CF Constanţa Port B grupa de linii Cocoaşă.

Ti-a placut articolul?

Comentarii