Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:03 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitație de peste 600.000 de lei la Poșta Română. Vizat este și județul Constanța (document)

ro

21 Aug, 2014 20:36 3715 Marime text
Poșta Română a inițiat licitație pentru achiziția a peste 500.000 de saci de polipropilenă. 

Agenții economici interesați de licitație pot depune oferte la următoarea adresă poștală: Bulevardul Dacia, numărul 140, Sector 2, București, Localitatea:  București, Cod poștal:  020065, România. Pentru relații suplimentare poate fi luată legătura cu Cătălin Militaru, la numărul de telefon 0212007530.

Sacii vor fi livrați la Depozitele Teritoriale de Materiale  din București, Brașov, Cluj, Constanța, Craiova, Iași, Ploiești, Timișoara și la Depozitul Central de Materiale, Calea Griviței numerele 64-66.

Sacii de polipropilenă vor fi albaștri cu sigla RO, preimprimați cu cerneală flexografică roșie, dar și cu dungi portocalii și albastre cu sigla RO, preimprimați cu cerneala flexografică roșie.

Potrivit anunțului de participare, Poșta Română intenționează achiziția a 528.890 de saci de polipropilenă, iar valoarea estimată fără TVA a viitorului contract este de 647.208,4 de lei.

Contractul va avea o durată de 9  luni începand de la data atribuirii.

Persoane cu funcții de decizie în cadrul CN Poșta Româna SA in ceea ce priveste organizarea, derularea si finalizarea procedurii de atribuire sunt: Director General - Alexandru Petrescu, Director Economic si Dezvoltare - Gabriela Isabela Mantu, Director Departament Juridic si Reglementari- Florian Vardol, Sef Departament Achizitii si Aprovizionare - Antonio Robert Lorentz, Sef Departament Bugete, Analiza Economica si Controlling - Cornelia Emilia Buscu, Sef Serviciu Aprovizionare – Alina Panaiot, Sef Serviciu Achizitii -Adrian Eugen Ilie, Expert Achizitii- Georgeta Popovici.

Ofertanții au obligatia prezentării unei mostre de sac pentru fiecare sortiment de sac, după cum urmează: sac polipropilena culoare unica, preimprimata cu cerneala flexografica, dimensiune 65x110 cm; sac polipropilena culoare unica, preimprimata cu cerneala flexografica,dimensiune 45x75 cm; sac polipropilena culoare unica, preimprimata cu cerneala flexografica, dimensiune 60x60x130 cm; sac polipropilena cu dungi in 2 culori, preimprimata cu cerneala flexografica, dimensiune 65x110 cm; sac polipropilena cu dungi in 2 culori, preimprimata cu cerneala flexografica, dimensiune 60x60x110 cm. Produsele solicitate sub forma de mostre vor fi verificate de beneficiar în etapa de evaluare a ofertelor. 
Neprezentarea de mostre, pana la data limita de depunere a ofertelor, are drept consecință respingerea ofertei ca inacceptabila.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 9 septembrie ora 10.00, deschiderea ofertelor urmând să aibă loc în aceeași zi la ora 11.00 la sediul Poștei Române din bulevardul Dacia numărul 140 din București. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii