Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:49 13 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mașini și din parcul auto al companiei de la Constanța Poșta Română vinde la licitație peste sute de mașini uzate. De la cât pornesc prețurile (DOCUMENTE)

ro

26 Mar, 2023 12:51 2307 Marime text
Compania Națională Poșta Română organizează licitație publică deschisă cu strigare la sediul din București, Bd. Dacia nr. 140, în data de 24, 25, 26, 27 aprilie ora 10:00, conform programului desfășurat prin tabelele de mai jos:

Licitație publică deschisă pentru vânzare mijloace auto uzate - data de 24.04.2023, Licitație publică deschisă pentru vânzare mijloace auto uzate - data de 25.04.2023, Licitație publică deschisă pentru vânzare mijloace auto uzate - data de 26.04.2023, Licitație publică deschisă pentru vânzare mijloace auto uzate - data de 27.04.2023 le puteți consulta în secțiunea Documente a materialului. 

Pentru participarea la licitație, ofertanții vor depune la sediul Companiei Naționale Poșta Română menționat sau la sediile Oficiilor Județene de Poștă, obligatoriu cu minimum 24 de ore înaintea datei și orei de desfășurare a ședinței de licitație:

- cererea de înscriere și oferta de cumpărare, conținând toate datele necesare conform modelului;
- dovada plății garanției de licitație în valoare de 10% din prețul de pornire al licitației pentru fiecare mijloc auto licitat*.

Plata se va efectua în contul Companiei Naționale Poșta Română nr. RO22 BTRL 0450 1202 E847 24XX  deschis la Banca Transilvania Sucursala Victoria  sau la casieria Oficiului Județean de Poștă, dovada acesteia făcându-se cu fotocopia chitanței sau a OP-ului ștampilat de banca plătitoare.

Reprezentanții persoanelor juridice vor prezenta la deschiderea ședintei de licitatie și împuternicirea semnată de către Administratorul societății.

Modelul Cererii de înscriere și ofertei de cumpărare precum și relații suplimentare privind locul și programul de vizitare al mijloacelor auto pot fi solicitate prin persoana de contact (PC) menționată în anunț pentru fiecare locație sau pe adresa de e-mail rodica.fetecau@posta-romana.ro.

Mașinile fac parte din parcul auto al companiei din mai multe orașe precum: Timișoara, Deva, Bacău, Constanța, Piatra Neamț, Buzău, Craiova, București, Ploiești și altele.

Prețurile de pornire variază între 492 de euro și 19.496 de euro (TVA inclus), în funcție de vehicul.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii