Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:51 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Laura Codruța Kovesi a declarat la CSM că inspectorii IJ ar fi venit în control cu bilețele pe care aveau trecute numere de dosare

ro

13 Oct, 2017 11:36 960 Marime text
Procurorul-șef al Direcției Naționale Anticorupție, Laura Codruța Kovesi, a prezentat vineri, în cadrul Secției pentru procurori a CSM, un bilețel despre care susține că ar fi fost "pierdut" de inspectorii Inspecției Judiciare și pe care ar fi trecute mai multe numere de dosare, infromează Agerpres.ro. 
 

 "În timpul controlului, am sesizat anumite lucruri, poate am să le las pentru sesiunea care nu o să fie cu public, pentru a putea spune mai multe. Senzația noastră și care s-a confirmat ulterior (...) a fost că au fost verificate anumite dosare, au fost verificate anumite activități pe care procurorii le fac, s-au citit anumite acte din anumite dosare (...) de către o parte a echipei de control. Am aici un bilețel din cele multe pierdute de Inspecția Judiciară. Acesta este pierdut, în sensul că a fost pus în niște documente pe care probabil l-au rătăcit. Se poate observa cu ochiul liber că au fost trecute numere de dosare (...), după care unul dintre inspectorii judiciari personal completează din registru unde este acel dosar și ce s-a întâmplat cu el", a susținut Laura Codruța Kovesi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii