Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:16 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La distracție, tovarăși Serbare câmpenească la Năvodari (galerie foto)

ro

01 May, 2014 12:47 3443 Marime text
Sub îndemnul ,,La distracție, tovarăși!“, Primăria Năvodari organizează binecunoscuta serbare câmpenească de 1 mai. Petrecerea a inceput la ora 11 și va fi un regal de muzică românească presărată cu un festin culinar tradițional românesc.

Scena a fost amplasată, mititeii și berea sunt pregătiți. Până la ora 12.00, 3000 de oameni au răspuns invitației primarului Nicolae Matei, care le-a pregatit 20.000 de mici si 80 de butoaie cu bere. Pana la sfarsitul zilei, se estimeaza ca vor veni la petrecere 7000 de oameni.

Pe lângă mici și bere, petrecaretii ii vor putea urmari pe What’s Up, Lorenna, Axinte de la Vacanţa Mare, Violeta Constantin, trupa Autentic, Sylvie, Dan Cernavodeanu, Mariana Stan, Aurel Moga, iar prezentatorul spectacolului va fi realizatorul radio, Ionuţ Dulgheriu.

Evenimentul are loc in Tabara din Navodari.


“Am încheiat pregătirile pentru serbarea de 1 Mai. S-a amenajat scena, s-au pus butoaiele cu bere, a fost tăiată iarba din spațiul respectiv, au fost pregătite mesele și toate celelalte utilități necesare pentru desfășurarea acestui eveniment. Rugămintea noastră este ca toți năvodărenii să stea cât mai mult la iarbă verde, alături de noi, alături de prieteni și familiile lor”, ne-a declarat Florin Chelaru, viceprimar al orașului Năvodari.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii