Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:39 23 04 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

KMG International a anunţat câștigătorii celor 100 de burse de performanță

ro

30 Oct, 2018 16:52 684 Marime text

100 de elevi de liceu și studenți cu rezultate academice deosebite din București, Constanța și Prahova au fost selectați pentru a beneficia de burse în valoare totală de 100,000 USD, în cadrul programului dezvoltat de KMG International. Numele câștigătorilor pot fi regăsite pe pagina oficială a programului.
 

“Este necesar să oferim sprijinul nostru celor ce se află la începutul carierei, viitoarelor generații de specialiști din domeniul de petrol & gaze. Cu ocazia aniversării Centenarului Marii Uniri, ca parte din strategia noastră de a susține și investi în educația din România, prin programul de burse oferim posibilitatea tinerilor ambițioși de a se dezvolta, precum și recunoaștere pentru reușitele lor. Ne menținem acest sprijin și față de următoarele generații de profesioniști din domeniul energetic” Alexey Golovin, Vicepreședinte al Grupului KMG International.

 
50 burse au fost oferite studenților din cadrul programului de practică KMG International, pe baza evaluării performanței lor. Celelalte 50 au fost acordate celor ce au aplicat pentru programul de burse pe site-ul companiei, 25 pentru elevi de liceu și 25 pentru studenți cu rezultate academice excelente și determinarea să își dezvolte cariera în domeniul energetic. Ei urmează studii în domenii precum chimie, inginerie mecanică, ingineria petrolului și a gazelor sau economie, studiind la universități precum Universitatea Petrol - Gaze din Ploiești, Universitatea Ovidius din Constanța, Universitatea Politehnica din București, Universitatea din București, Academia de Studii Economice București și la licee din Constanța, București și Ploiești.
 
Cele 370 de candidaturi primite începând cu luna septembrie au fost evaluate de un juriu compus din patru reprezentanți KMGI – Cristian Bolohan, director de procese, Laurențiu Colțănel, director de operațiuni la Rompetrol Rafinare, Costinela Drăgan, manager sustenabilitate, Simona Popovici, director de resurse umane și doi profesori universitari, Prof. Ion Onuțu de la Universitatea Petrol și Gaze din Ploiești și Prof. Anca Sterpu de la Universitatea Ovidius din Constanța, Facultatea de Fizică, Chimie, Electronică și Tehnologie a Petrolului.
 
De peste 15 ani, KMG International oferă programe de practică, investind în dezvoltarea resurselor umane și în transferul de cunoștințe de la profesioniști la tineri absolvenți. În 2018, 140 de studenți au fost recrutați pentru programul de practică în companiile de la platformele Vega și Petromidia și 20 în sediul central din București. 1300 de interni s-au alăturat Grupului din 2001 până în prezent, mulți rămânând în cadrul companiei. KMG International a dezvoltat o colaborare de lungă durată cu universități din mai multe orașe din țară, construind programe dedicate studenților ce își doresc o carieră în domeniul energetic.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii