Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:02 11 12 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Klaus Iohannis, scrisoare către Viorica Dăncilă. Ce solicită preşedintele

ro

17 Dec, 2018 10:44 509 Marime text

Președintele României, Klaus Iohannis, i-a transmis luni o scrisoare prim-ministrului României, Viorica Dăncilă, prin care îi solicită agenda de lucru a fiecărei ședințe a Guvernului.

Redăm scrisoarea integral:

"Doamnei VASILICA-VIORICA DĂNCILĂ

Prim-Ministrul României

Stimată doamnă Prim-ministru,

În vederea exercitării prerogativelor stabilite de art. 87 din Constituție, vă solicit să îmi transmiteți agenda de lucru a fiecărei ședințe a Guvernului.

Învederez că obligația comunicării este prevăzută de art. 39 din Regulamentul privind procedurile, la nivelul Guvernului, pentru elaborarea, avizarea și prezentarea proiectelor de documente de politici publice, a proiectelor de acte normative, precum și a altor documente, în vederea adoptării/aprobării, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 561/2009. Potrivit dispozițiilor menționate, agenda de lucru a ședinței Guvernului se comunică autorităților publice interesate, împreună cu proiectele de documente de politici publice, proiectele de acte normative sau alte documente, precum și documentele însoțitoare respective, cu cel puțin 24 de ore înainte de ziua ședinței Guvernului."

Ti-a placut articolul?

Comentarii