Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:57 26 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jumătate din încasările de la finala Superkombat, donate victimelor incendiului din Bucureşti

ro

02 Nov, 2015 19:21 704 Marime text
Preşedintele Superkombat, Eduard Irimia, a anunţat că 50% din încasările din bilete de la finala Superkombat, programată pentru data de 7 noiembrie, la Sala Dinamo din Capitală, vor fi donate familiilor victimelor de la Clubul Colectiv, campania urmând să continue şi la gala din Torino, de pe 12 decembrie.

“Suntem profund îndureraţi de ce s-a întâmplat la Colectiv, mai ales că fiecare dintre noi a avut un prieten care să fi suferit din cauza acestei tragedii fără precedent. Iniţial, chiar ne-am gândit la amânarea galei, dar cred că putem fi mai mult de ajutor aşa şi de aceea am decis că jumătate din banii de pe bilete să ajungă pentru ca cei aflaţi acum în spital să poată urma un program de recuperare eficient. Campania Fight for Life, prin care am ajutat până acum victimele inundaţiilor din Vaideeni şi copiii bolnavi de cancer de la Fundeni, se va dedica exclusiv acestor cazuri în perioada următoare", a declarat preşedintele Superkombat.

De asemenea, în timpul galei transmise în direct în peste 100 de ţări prin intermediul Fight Box şi Eurosport, pe grafica de televiziune va rula un cont al unei fundaţii pentru ca telespectatorii din străinătate să poată dona pentru această cauză.

Superkombat lansează un apel şi pentru Ediţia Specială de pe 12 decembrie, din Italia, de la Torino, acolo unde vor lupta Cătălin Moroşanu şi Raul Cătinaş. "E o tragedie fără margini şi trebuie să fim mai solidari ca niciodată. Vom organiza o strângere de fonduri pentru a da o mână de ajutor victimelor", a spus şi Răzvan Botoi, promotorul local al galei de la Torino.

Ti-a placut articolul?

Comentarii