Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:23 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE! Avaria a fost remediata! Staţia Palas a rămas fără curent.Jumătate de oraş a rămas fără apă, în această dimineaţă

ro

16 Jan, 2016 09:15 2346 Marime text
"In aceasta dimineata - 16 ianuarie 2016, la ora 08,35, in urma unei avarii Enel, Statia de pompare si tratare Palas, de pe b-dul Aurel Vlaicu a ramas fara energie electrica, motiv pentru care statia nu poate functiona. In aceste conditii, abonatii din cartierele Energia, Baba Novac, CET, Viile Noi, Medeea, Palas, Km4-5, Km5, Poarta 6, Abator, Gara, Casa de Cultura, Inel I si Inel II, practic aproape jumatate din oras, au ramas fara apa potabila. Imediat au fost anuntati reprezentantii Enel, care au dat asigurari ca vor interveni cat mai curand pentru remedierea avariei.
Asiguram toti abonatii afectati de lipsa apei din cauza disfunctionalitatilor de la nivelul sistemelor de alimentare cu energie, ca lucratorii RAJA vor relua imediat alimentarea cu apa la parametrii normali, dupa ce echipele Enel vor remedia aceasta avarie", se arată într-un comunicat al SC RAJA SA.
 
UPDATE  -  Echipele Enel au reusit remedierea avariei inregistrata la punctual de transformare ce asigura alimentarea cu energie a statiei de tratare si pompare Palas Constanta. Imediat, lucratorii RAJA au facut manevrele de pornire a pompelor de la nivelul statiei, pentru reluarea funrizarii apei potabile catre abonatii afectati. Avand in vedere debitul, dar si zona mare deservita, abonatii afectati vor avea apă la robinete la presiuni normale in jurul orei 10,30, informează RAJA printr-un comunicat de presă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii