Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:41 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Tulcea. Bărbați, cazuți în apă, căutați de salvatori. O persoană decedată. Ce s-a întâmplat (galerie foto)

ro

19 Feb, 2018 11:31 1820 Marime text
Salvatorii Detașamentului de Pompieri Tulcea au fost solicitați să intervină ieri, în jurul orei 14:00 în zona Vărăriei-Baltă, de către o persoană care a auzit strigăte de ajutor dinspre canalul de centură.

La fața locului s-au deplasat de urgență o autospecială de stingere cu apă și spumă, un autocamion de intervenție, un echipaj SMURD, o barcă pneumatică și 1 ambarcațiune tip RIB, 1 ofițer și 12 subofițeri.

Ajunși la fața locului, pompierii au identificat o persoană de sex masculin, de 41 de ani, în stare de hipotermie, care a fost predată Serviciului de Ambulanță Județean. Acesta ieșise cu o altă persoană de sex masculin, de 51 de ani, pentru a testa un nou motor de barcă, pe ghiolul din apropierea canalului. În urma unor manevre s-au dezechilibrat și au căzut în apă.

Căutările persoanei dispărute au continuat, inclusiv cu sprijin aerian, cu ajutorul elicopterului. Din nefericire, până la întreruperea căutărilor, la aproximativ ora 20:00, nu a fost găsită și cea de a doua persoană. Căutările au fost reluate în această dimineață în jurul orei 08:00 iar persoana dispărută a fost găsită în jurul orei 10:30 de către salvatorii Detașamentului Tulcea, dar din nefericire înecată.

Sursă foto: ISU Delta Tulcea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii