Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:55 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Judeţul Dâmboviţa trafic blocat pe DN 72A. Şoferul unui autocar a pierdut controlul volanului. Victime preluate de ambulanţe

ro

23 Jun, 2019 13:29 1887 Marime text


UPDATE - Autocarul, condus de un bărbat de 50 de ani, din Văleni, a intrat pe contrasens, după ce șoferul a pierdut controlul asupra direcției de mers. Microbuzul a acroșat mai întâi un autoturism condus de o femeie care nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers către stânga.
După ce a lovit mașina, microbuzul a intrat într-un stâlp de electricitate, pe care la doborât la pământ. Patru persoane din microbuz au fost rănite, două dintre acestea fiind transportate la spital. Acestea au traumatisme la nivelul membrelor și toracelui.

DN 72 A este blocat la acest moment, din cauza stâlpului de electricitate căzut pe șosea. La fața locului intervin și pompierii de la ISU Dâmbovița. A fost solicitată și intervenția celor de la „Electrica”. 
 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 72A, în localitatea Voineşti, judeţul Dâmboviţa, şoferul unui autocar de transport persoane care circula pe sensul de mers Târgovişte - Voineşti a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un stâlp de electricitate, care a căzut pe carosabil. În urma impactului au rezultat 4 victime, cu leziuni uşoare la prima vedere. Circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers, pentru degajarea drumului de către autorităţi de stâlpul care blochează traficul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii