Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:22 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Vamaioții, verificați de polițiștii antidrog. Ce au descoperit agenții

ro

03 May, 2019 17:13 1786 Marime text
Astăzi s-a finalizat acțiunea punctuală desfășurată de polițiștii de combatere a criminalității organizate, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., desfășurată pe raza stațiunii Vama Veche, în vederea combaterii traficului de droguri.

Astfel, în ultimele zile, au fost legitimate și controlate 357 de persoane și au fost constatate 26 de infracțiuni, dintre care 1 privind traficul de droguri de risc și 25 privind deținerea, fără drept, de droguri de risc și de mare risc, în vederea consumului propriu.

În urma activităților efectuate, au fost ridicate comprimate de ecstasy, cannabis, țigarete confecționate artizanal ce conțineau cannabis, pliculețe autosigilante ce conțineau o substanță pulverulentă de culoare albă, grindere etc.

Reamintim faptul că, în perioada 25 aprilie - 1 mai a.c., polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T.- S.T. Constanța, au desfășurat, în cadrul unui festival de muzică electronică din stațiunea Mamaia, activități pentru prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

Pe perioada desfășurării activităților, au fost legitimate peste 1.300 de persoane, dintre care 415 cetățeni străini. De asemenea, au fost întocmite 33 de dosare penale, fiind cercetate 34 de persoane, dintre care 18 români,
7 britanici, 6 italieni, un german, un bulgar și un francez.

În urma probatoriului administrat, 4 persoane au fost arestate preventiv pentru 30 de zile.

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul Serviciului pentru Imigrări Constanța și al jandarmilor.

Sursă foto: DIICOT
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii