Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:25 16 10 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judeţul Constanţa Cum a fost salvat de tineri un şofer a cărui maşină a luat foc (video)

ro

18 Jul, 2016 17:34 11402 Marime text
În cursul zilei de ieri, pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă au fost solicitaţi în localitatea Cogealac, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism. 

Astăzi, vă arătăm o filmare realizată ieri, până la venirea unor ajutoare oficiale. Foarte mulţi oameni, majoritatea tineri, au sărit imediat în ajutorul şoferului! Pe filmare, se poate vedea cum şoferul a scos pe braţe de cei care nu au stat pe gânduri şi au acţionat imediat.

 Foto şi video: Facebook
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Mihai 20 Jul, 2016 06:02 Mașină sa răsturnat in urma unui derapaj din cauza perdelei de fum trebuie tras la răspundere proprietarul terenului ca nu mai au voie sa incendieze,si șoferul a avut partea lui de vina.
  • Mugur 19 Jul, 2016 22:24 Acela era pasagerul. Șoferul nu a fost foarte afectat, acesta a ieșit singur din autoturism.. avea câteva zgârieturi minore vizibile. Însă pasagerul din dreapta a rămas blocat in centura cu capul in jos ( mai exact proptit in cap). Datorită oamenilor curajoși a fost evitat un incendiu al vehiculul din care se scurgea carburantul prin gaura de alimentare, aceștia repunandu-l pe roti. Nu a fost vorba de nici un incendiu al mașinii.. câmpul era deja incendiat pentru distrugerea paielor.