Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:29 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judecătorul Stan Mustaţă, ridicat de DNA pentru luare de mită, a avut în atenţie şi retrocedările din Constanţa

ro

29 Apr, 2014 11:57 2553 Marime text
Judecătorul Stan Mustaţă, membru în completul de judecată care avea astăzi termen în dosarul de corupţie al lui Dan Voiculescu, a fost ridicat marţi dimineaţă de procurorii DNA, cu mandat de aducere, chiar de la sediul Curţii de Apel Bucureşti. Magistratul este suspectat de luare de mită.
Interesant, Mustaţă a avut în atenţie şi dosarul „Retrocedările din Constanţa”, unde procurorii DNA au dispus trimiterea în judecată a 37 de inculpaţi în legătură cu presupusa restituire şi atribuirea „nelegală a unor întinse suprafeţe de teren intravilan din municipiul Constanţa, Mamaia, plajă şi faleză”. La termenul din data de 29 octombrie 2013, completul de judecată 17F Continuitate al Curţii de Apel Bucureşti (care judecă dosarul retrocedărilor) a fost condus de judecătorul Stan Mustaţă.

UPDATE

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a corupţiei au dispus efectuarea urmăririi penale față Mustaţă Stan, judecător la Curtea de Apel Bucureşti şi alte cinci persoane, între care un grefier de la aceeaşi instanţă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii