Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:28 25 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmii constănţeni asigură ordinea la meciul dintre FC Farul Constanţa şi ACS Dacia Unirea Brăila

ro

02 Oct, 2015 10:01 1304 Marime text
În perioada 3-9 octombrie, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean  Constanţa, în cooperare cu lucrători din cadrul IPJ Constanţa şi ISU Constanţa, vor fi angrenaţi în mai multe misiuni de asigurare a ordinii publice la evenimentele sportive, cultural-artistice şi religioase organizate în perioada menţionată.

Prin urmare, sâmbătă,  jandarmii constănţeni vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele FC Farul Constanţa şi ACS Dacia Unirea Brăila, eveniment sportiv ce se va desfăşura pe stadionul “Farul” din municipiul Constanţa, începând cu ora 11.00. Tot sâmbătă, jandarmii vor fi prezenţi la Sala Sporturilor din municipiul Constanţa, cu ocazia meciului de handbal feminin, dintre echipele C.S.U. Neptun Constanţa şi C.S. H.M.  Buzău, partidă ce se va desfăşura începând cu ora 13.30.

În aceeaşi zi, jandarmii vor veghea la desfăşurarea în condiţii de siguranţă a meciului de fotbal dintre echipele F.C. Viitorul II şi Unirea Slobozia, partidă ce se va disputa pe Stadionul „Orăşenesc” din Ovidiu, începând cu ora 15.00. De asemenea, tot sâmbătă, în municipiul Constanţa, pe traseul Instituţia Prefectului judeţului Constanţa- Piaţa Ovidiu- faleza Cazino, jandarmii vor acţiona pentru desfăşurarea în siguranţă a unui marş de solidaritate, în cadrul unei campanii de conştientizare referitoare la cancerul de sân.

Duminică, jandarmii vor asigura ordinea publică la meciul de handbal masculin dintre echipele HC Farul Constanţa şi CSU Târgovişte, partidă ce se va desfăşura începând cu ora 12.00, la Sala Sporturilor din Constanţa.

În perioada 3-4 octombrie,  jandarmii vor asigura climatul de ordine şi siguranţă în oraşul Cernavodă, cu prilejul evenimentului denumit “Zilele Recoltei”, ocazie cu care se vor desfăşura mai multe activităţi cultural-artistice.

În perioada 4- 9 octombrie, jandarmii vor fi prezenţi în oraşul Cernavodă pentru a veghea la desfăşurarea în condiţii de siguranţă a unui proiect social-religios ce va consta într-o serie de manifestări cultural-artistice, eveniment organizat de Biserica Creştină Baptistă.

Ti-a placut articolul?

Comentarii