Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:00 19 02 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmii constănţeni au surprins şapte persoane care confecţionau jointuri

ro

24 Apr, 2016 10:00 1553 Marime text
 
În perioada 22-24 aprilie, jandarmii Grupării Mobile Constanţa care se aflau în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în zona Pieţei Griviţa, Faleză Nord şi Gară Constanţa, au surprins şapte persoane cu vârste cuprinse între 19-32 ani, care-şi confecţionau ţigarete artificiale (jointuri). Asupra acestora, jandarmii au mai găsit 24 de pliculeţe autosigilante transparente cu substanţă vegetală de culoare verde.
 
De asemenea, jandarmii au surprins în Constanţa şi o persoană care dorea să vândă, fără a îndeplini condiţiile prevăzute de lege, articole îmbrăcăminte şi încălţăminte. În zona ICIL l-au surprins pe O.S., de 43 ani, din localitate, în timp ce dorea să comercializeze îmbrăcăminte, încălţăminte, inscripţionate cu mărci renumite. Luat la întrebări, nu a putut prezenta documente de provenienţă a mărfii. În plus, nu deţinea nici autorizaţie de comercializare a bunurilor. Prin urmare, a fost sancţionat cu 500 de lei. Bunurile oprite de la comercializare (articole de încălţăminte) au fost indisponibilizate, în vederea confiscării.
 
Reamintim că, în acest sfârșit de săptămână, vor acționa în întreg județul Constanța peste 300 de polițiști și peste 150 de jandarmi constănțeni, care vor fi permanent la datorie în patrule mixte, premergător și pe timpul Sărbătorilor de Florii și Paște, pentru aplicarea Planului de măsuri pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, aprobat de Ministrul Afacerilor Interne.
 
Polițiștii şi jandarmii constănțeni vor derula acțiuni pentru protejarea populației împotriva actelor de comerț ilicit, în special cu produse alimentare și mărfuri contrafăcute sau falsificate, împreună și cu specialiștii A.S.V.S.A. și cu cei ai A.N.P.C.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii