Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:05 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmii constănţeni asigură ordinea publică la partida de handbal masculin A.H.C. Dobrogea Sud Constanţa şi Liberbank Cuenca

ro

25 Feb, 2019 08:53 1035 Marime text
Astăzi, 25 februarie, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Constanţa, I.S.U. Constanţa şi Poliţiei Locale  vor acţiona pentru asigurarea climatului de ordine la meciul internaţional de handbal masculin dintre echipele A.H.C. Dobrogea Sud Constanţa şi Liberbank Cuenca din Spania, în cadrul competiţiei sportive Men’s EHF Cup.
 
Evenimentul sportiv va avea loc la Sala Sporturilor din municipiul Constanţa cu începere de la ora 19.00, iar accesul spectatorilor va fi făcut de către agenţii firmei de securitate contractată de către organizator şi va fi permis începând cu ora 17.30.

Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctului de intrare în incinta arenei sportive, recomandăm suporterilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii uşilor de acces.
 
Suporterii echipelor, precum şi ceilalţi spectatori au obligaţia legală de a respecta regulile de convieţuire socială şi măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine, pe traseele de deplasare, în apropierea şi în interiorul Sălii Sporturilor.
 
Se recomandă participanţilor să dea dovadă de fair-play, să nu se implice în conflicte şi să se delimiteze de orice formă de violenţă ce ar conduce la tulburarea ordinii publice în arena sportivă, atât pe durata meciului cât şi după terminarea acestuia, mulţumind totodată pentru modul civilizat în care şi-au încurajat echipele favorite până în prezent. 

 Sursa foto: Inspectoratul de Jandarmi Judeţean  Constanţa
 
 
 

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii