Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:04 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmii au o săptămână încărcată

ro

02 Sep, 2015 09:22 1242 Marime text
În perioada 02-08 septembrie a.c., efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean  Constanţa, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Constanţa şi I.S.U. Constanţa,  vor fi angrenate în mai multe misiuni de asigurare a ordinii publice la evenimentele sportive şi cultural-artistice organizate în zona de responsabilitate, pentru ca acestea să se poată desfăşura în condiţii de siguranţă.
 
Jandarmii vor asigura climatul de ordine şi siguranţă, cu prilejul evenimentului denumit “Zilele municipiului Medgidia” ocazie cu care se vor desfăşura mai multe activităţi cultural-artistice.
  
În perioada 04-08 septembrie a.c.,  zilnic în intervalul orar 17.00-23.00,  jandarmii vor acţiona pentru asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă, cu prilejul evenimentului denumit “Zilele oraşului Cernavodă”,  la stadionul “Ideal”  din localitate, ocazie cu care se vor desfăşura spectacole muzicale.
 
Duminică 06 septembrie a.c.,  jandarmii constănţeni vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele F.C. Farul Constanţa şi Rapid Bucureşti,  eveniment sportiv ce se va desfăşura pe stadionul “Farul” din municipiul Constanţa, începând cu ora 19.00.
 
Pentru buna desfăşurare a acestor activităţi, jandarmii adresează rugămintea către participanţi să manifeste spirit de fair-play şi să respecte prevederile legale în vigoare, reamintind că nu vor fi tolerate fapte care aduc atingere ordinii publice şi siguranţei cetăţeanului.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii