Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:10 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iulian Surugiu şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie

ro

27 Jun, 2016 14:17 4998 Marime text
Preşedintele Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie, Iulian Surugiu, şi-a dat, astăzi demisia in funcţie. Se ştie că el are de ceva vreme probleme cu justiţia.
 
”Începând cu dată de 27.06.2016 am demisionat din funcţia de preşedinte al Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie, precum şi din funcţia de preşedinte al Federaţiei Sindicatelor Democratice a Poliţiştilor “Alexandra loan Cuza”.
Conducerea S.N.A.P. va fi asigurată de către prim-vicepreşedinte Mandache Constantin iar atribuţiile de preşedinte al Federaţiei Sindicatelor Democratice a Poliţiştilor “Alexandra loan Cuza” vor fi preluate de către vicepreşedintele Babus Ionel până la organizarea alegerilor cu respectarea prevederilor statutare.
Am luat această decizie de a demisiona din cele două funcţii din motive personale şi pentru ca aceste probleme personale să nu afecteze activitatea organizaţiilor sindicale având în vedere evoluţia evenimentelor din ultima perioadă.
 
Mulţumesc tuturor membrilor care m-au ales şi mi-au acordat încrederea lor şi îi asigur că am făcut tot ce mi-a stat în putere astfel încât să nu-i dezamăgesc. Mulţumesc, de asemenea, tuturor reprezentanţilor din instituţiile cu care am colaborat pe parcursul activităţii sindicale”
, scrie în cererea de demisie a lui Surugiu.
 
Se pare că există informaţii potrivit cărora acesta ar controla prin intermediari o firmă.

"Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat faptul că, în perioada 2009 - 2013, în contabilitatea mai multor societăţi comerciale active, având ca principale obiecte de activitate construcţii, comerţ cu materiale feroase şi comerţ îmbrăcăminte-încălţăminte, au fost înregistrate achiziţii/ prestări de servicii fictive, provenind de la un număr de 10 societăţi cu comportament de tip fantomă, înfiinţate în acest sens, prejudiciul cauzat bugetului de stat fiind estimat la aproximativ 8 milioane lei, reprezentând impozit pe profit şi TVA de plată", informează un comunicat al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti.

În prezent, Iulian Surugiu se află în arest la domiciliu. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii