Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:42 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iulian Surugiu, reprezentantul agenților de poliție, dă o replica în urma perchezițiilor de astăzi

ro

23 Jun, 2016 15:17 7571 Marime text
Ca urmare a informaţiilor apărute în spaţiul public, preşedintele Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie, Iulian Surugiu, a transmis următoarele precizări:
 

„În această dimineaţă, procurorii şi poliţiştii au venit la locuinţa fostei mele soţii, a fostului cumnat şi la locuinţa mea pentru percheziţii.
Este vizată firma SC Alro Metal Ghencea SRL unde acţionar este fostul meu cumnat cu suspiciuni într- un dosar de evaziune fiscală, spălare de bani, de aproximativ un an sunt controale la această firma.
Menţionez că ieri 22.06.2016 am participat la înmormântarea colegului nostru de la Galaţi ocazie cu care am primit nişte semnale referitoare la o eventuală acţiune în care sunt şi eu vizat. Pe scurt, mă aşteptăm să se întâmple, dar nu chiar la nivelul acesta.
Sunt conştient că de când mă lupt pentru drepturile poliţiştilor, am deranjat diverse structuri, spunând adevărul şi demascând astfel multe abuzuri şi ilegalităţi. Am informat toate autorităţile statului despre aceste abuzuri şi că se încearcă atragerea mea în fapte cu intenţia de a mă compromite public.
Nu pot proba o legătură între aceste evenimente, dar ţin să precizez că în această vara aveam programate o serie de acţiuni/proteste sindicale, inclusiv în faţă Ministerului Afacerilor Interne.
În prezent vreau să va transmit că acţiunea organelor statutului nu vizează şi nu afectează activitatea Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie, iar asocierea acestei acţiuni cu calitatea mea de lider sindical al poliţiştilor este neîntemeiată.
Aştept evoluţia acestor evenimente pentru a va putea furniza informaţii în momentul în care voi intră în posesia lor”, a transmis Iulian Surugiu, preşedintele Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie.

 
Vă reamintim că, poliţişti şi procurori efectuează, în această dimineaţă, 45 de percheziţii în Bucureşti, oraşele Bragadiru şi Buftea, precum şi în judeţele Ilfov şi Giurgiu, în vederea ridicării de documente financiar-contabile şi înscrisuri de la sediul social al unor societăţi comerciale şi domiciliile unor persoane fizice, cu privire la care există indicii temeinice de comitere a infracţiunilor de evaziune fiscală şi complicitate la evaziune fiscală. Există informaţii potrivit cărora perchezițiile au loc și locuinţa lui Iulian Surugiu, preşedintele Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie. Se pare că acesta ar controla prin intermediari o firmă.
 
Citește și: Percheziții la liderul Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • SAS 23 Jun, 2016 21:35 Traiasca cotizantii pe care i-a prostit. Dati bani la sindicat ...Acum si-au considerat vechimea in serviciu si activitatea sindicala pe care o desfasoara, desi au raporturile de serviciu suspendate...Traiasca politia romana si vai de lucratorii operativi.