Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:59 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISJ Constanţ invită elevii la Concursul „Creativitate şi inovaţie în construcţii”

ro

11 Feb, 2014 09:25 1325 Marime text

Reprezentanţi ai Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa în parteneriat cu cei ai Facultăţii de Construcţii din cadrul Universităţii „Ovidius” Constanţa au lansat luni, 10 februarie a.c., apelul de înscriere la ediţia a doua a concursului „Creativitate şi inovaţie în construcţii” din cadrul proiectului educaţional „Profesia de inginer constructor – prezent şi viitor”.

Acest concurs cuprinde două secţiuni: referate şi comunicări ştiintifice cu tema „Cele mai interesante edificii din lume” şi secţiunea „Casa visurilor mele” – concurs de proiectare şi desenare asistată de calculator a unei clădiri.

La Ediţia de anul trecut a concursului au participat peste 200 de elevi din 18 licee tehnologice şi teoretice din judeţul Constanţa. La secţiunea de referate şi comunicări ştiinţifice cu tema „Cele mai interesante edificii din lume” au participat 41 de echipe, iar la secţiunea de proiectare şi desenare asistată de calculator a unei clădiri, „Casa visurilor mele”, au participat 39 de echipe. Echipele de liceeni înscrise la secţiunea de proiectare şi desenare au fost coordonate şi consiliate, pe tot timpul desfăşurării concursului, de către studenţii Facultăţii de Construcţii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii