Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:09 09 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Constanţa a inaugurat noul Birou de Poliţie Vama Veche - 2 Mai (galerie foto+video)

ro

29 Apr, 2015 18:07 1958 Marime text
 
IPJ Constanţa a inaugurat, astăzi, noul Birou de Poliţie Vama Veche-2 Mai. Până acum, în staţiunile din extrema sudică a litoralului românesc nu a existat un birou de poliţie, aici intervenind, în cele mai multe cazuri, poliţiştii din Limanu sau Mangalia şi Jandarmeria.

Această structură a fost înfiinţată pentru a veni în sprijinul cetăţenilor şi al turiştilor şi îşi desfăşoară activitatea în subordinea Poliţiei Municipiului Mangalia.
 
În ultimii ani localităţile turistice Vama Veche şi 2 Mai au cunoscut o dezvoltare continuă în ceea ce priveşte construcţia unităţilor de cazare şi de alimentaţie publică, iar numărul turiştilor a crescut an de an.
 
De asemenea, în zonă sunt organizate numeroase manifestări cultural-artistice, la care participă un public numeros, ceea ce implică prezenţa activă a poliţiştilor.
 
Totodată, localităţile sunt situate într-o zonă de tranzit, în imediata apropiere a frontierei de stat a României cu Republica Bulgaria.
 
Prin asigurarea unui sediu distinct pentru această structură se obţin o serie de beneficii cum ar fi, scurtarea timpului de reacţie şi intervenţie în sprijinul cetăţenilor, activităţile procedurale desfăşurându-se în această locaţie.
 
Sediul Biroului de Poliţie Vama Veche – 2Mai a fost pus la dispoziţie şi amenajat de către Primăria şi Consiliul Local Limanu.
Structura de poliţie este dotată cu o autospecială distribuită de Ministerul Afacerilor Interne în primăvara acestui an.
 
Activitatea structurii va debuta în noul sediu odată cu minivacanţa de 1 mai.

Ti-a placut articolul?

Comentarii