Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:13 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concurs cu greutate la IPJ Constanța! Este vizată o funcţie de șef birou

ro

23 Mar, 2023 12:29 2570 Marime text



Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa cu sediul în municipiul Constanţa, bulevardul Mamaia nr. 106, judeţul Constanţa, organizează concurs pentru ocuparea funcţiei vacante de șef birou la Biroul de Poliție Vama Veche - 2 Mai  din cadrul Inspectoratului de Politie Județean Constanța - Poliția municipiului Mangalia, prevăzută la poziţia 906/a din statul de organizare al unităţii, cu recrutare din sursă internă (din rândul ofițerilor de poliţie).
 
Concursul va avea loc la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, în data de 11.05.2023 , ora 11:00 şi va consta în susţinerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale, potrivit prevederilor art. 26 din Anexa nr. 3 la O.m.a.i. nr. 140/2016 privind activitatea de management resurse umane în unitățile de poliție ale M.A.I., care se înregistrează audio și/sau video.
 
Aprecierea rezultatului final al interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10. Este declarat „admis” candidatul care are nota cea mai mare şi este notat cu cel puţin 7.00.
 
În situaţia în care mai mulţi candidaţi obţin aceeaşi notă, este declarat „admis” la concurs candidatul care are cea mai mare vechime în specialitatea postului scos la concurs.
 
Dacă mai mulţi candidaţi au aceeaşi vechime în specialitatea postului scos la concurs, este declarat „admis” candidatul care are cea mai mare vechime în studiile necesare postului scos la concurs.
 
Eventualele contestaţii cu privire la rezultatul de la proba interviu, se depun în termen de 24 de ore de la afișare, în format electronic (semnate și scanate în format electronic needitabil) la adresa de e-mail a Inspectoratului de Poliție Județean Constanța - Serviciul Resurse Umane  resurseumane@ct.politiaromana.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
DNA angajează! Printre condiții, minimum 18 ani împliniți
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii