Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:18 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ionut Dolanescu il ameninta pe Maruta

ro

27 Nov, 2009 13:31 1233 Marime text

"Poate il pălmuiesc", spune interpretul - "N-am mai auzit o astfel de ameninţare de cand eram la grădiniţă", răspunde moderatorul.

Ionuţ, fiul cel mare al regretatului cantăreţ Ion Dolănescu, nu-şi mai găseşte liniştea de când între el şi fratele lui, Dragos, a început războiul pe averea tatălui lor. Potrivit libertatea.ro, mai nou, Ionuţ îl acuză pe Cătălin Măruţă că întreţine tot acest scandal, ba chiar a declarat că l-ar pălmui pe prezentatorul de la PRO TV. La rândul său, acesta îi dă o replică tăioasă lui Ionuţ.

Ionuţ Dolănescu e foc şi pară pe Cătălin Măruţă, gazda emisiunii "Happy Hour". Motivul: vedeta PRO TV şi-ar fi transformat emisiunea într-o armă împotriva lui Ionuţ şi a mamei lui, Maria Ciobanu. "Mă deranjează că, mai nou, se leagă de mama că ar avea patru clase", a declarat Ionuţ pentru ziarul Ring. Ba, mai mult, în aceeaşi publi-caţie, cântăreţul a făcut declaraţii belicoase la adresa lui Cătălin, ameninţându- l chiar cu bătaia: "Măruţă şi-a câştigat în mine un duşman veritabil şi, dacă dau ochii cu el, s-ar putea să-l pălmuiesc", a precizat Ionuţ Dolănescu în ziarul amintit.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii