Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:38 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ionel Ţicu şi Daniel Irimia, căutaţi de poliţiştii din Medgidia, au fost prinşi

ro

05 Dec, 2015 13:15 3434 Marime text
În luna noiembrie, poliţiştii din Medgidia şi luptătorii din cadrul SAS al IPJ Constanţa au fost protagoniştii unor percheziţii domiciliare efectuate în Poligonul Viilor din localitate, pentru a dovedi infracţiunile a doi proxeneţi.
 
În acest context, vorbim despre Ionel Ţicu şi Daniel Irimia. Aceştia erau plecaţi în străinătate, mai exact în Germania, informaţie confirmată de cms. şef Constantin Rădoacă, şeful Serviciului de Investigaţii Criminale de la Poliţia Medgidia. În decursul zilei de 3 decembrie, oamenii legii l-au prins pe Ionel Ţicu. „După ce a revenit în ţară, l-am identificat pe Ţicu în zona Primăriei”, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, Constantin Rădoacă. Apoi, complicele său, în persoana lui Daniel Irimia, s-a prezentat singur la poliţie, a precizat şeful Serviciului de Investigaţii Criminale.
 
Ce doi au fost suspectaţi că au racolat mai multe tinere pe care le-au dus în Europa, pentru a se prostitua. În urma percheziţiilor din noiembrie, oamenii legii au găsit documente şi bani, care au probat activitatea infracţională a acestora.  
 
Ca urmare a audierilor, Ionel Ţicu şi Daniel Irimia au fost propuşi spre arestare. În decursul zilei de ieri, magistraţii Judecătoriei Medgidia au hotărât că vor rămâne după gratii 30 de zile.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii