Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:01 23 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Întrevederea Dăncilă-Juncker nu a mai avut loc. Premierul a mers la aeroport însă preşedintele CE a plecat spre hotel

ro

17 Sep, 2018 21:08 451 Marime text
Un incident de protocol a avut loc luni, cu prilejul sosirii lui Jean Claude Juncker, preşedintele Comisiei Europene, la Summitul celor 3 Mări din Bucureşti. Premierul Viorica Dăncilă a mers la aeroport să-l aştepte pe înaltul oficial, însă când a ajuns, Juncker se îndrepta cu coloana SPP spre hotel.

"Protocolul Guvernului României a fost informat de Reprezentanța Delegației Comisiei Europene în România că aeronava cu care se deplasează în România președintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker va ateriza pe Aeroportul Băneasa, la ora 18.30, informații confirmate de documentele oficiale primite de la Bruxelles.

Premierul Viorica Dăncilă a plecat la ora 17.30 de la Palatul Victoria spre Aeroportul Băneasa.

La ora 17.40, Protocolul Guvernului a fost anunțat de către directorul Aeroportului Băneasa că aeronava cu care vine în România președintele Comisiei Europene este posibil să aterizeze mai devreme decât ora anunțată inițial.

La ora 18.00, premierul Viorica Dăncilă a intrat în Aeroportul Băneasa.

Însă, SPP a preluat în coloană oficială delegația președintelui Comisiei Europene de la scara avionului și a plecat spre hotelul la care urma să fie cazată", a precizat Biroul de Presă al Guvernului.

Ti-a placut articolul?

Comentarii