Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:20 19 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Interviu emoționant cu Ionela Prodan. Ce a declarat artista în ultimul interviu televizat. Mărturisiri emoționante

ro

17 Apr, 2018 10:45 1084 Marime text
Într-un ultim interviu acordat de Ionela Prodan pentru România TV artista povestea că venirea ei pe lume a fost o tragedie.
 

"Eu am fost al treilea copil la familia mea, avem frate de 9 ani si 7 ani si si-au dorit fetita, a venit fetita, dar tata a murit cu 2 luni inainte. Venirea mea pe lume a fost o tragedie, a venit al treilea copil pentru femeia asta de 29 de ani si nu era simplu, dar si-a dorit si Dumnezeu ia dat ce si-a dorit fetita", povestea artista în interviu. 

 

"Am început de ceva timp să mi le aranjez, înainte spuneam ca lasă, după moartea mea o să aveţi. Am spus nu, mi-am adus fetele lângă mine, hai fetele lu' mama ce vreţi fiecare. Asta, asta e tot ce avem şi acum hotărâţi-vă voi cum faceţi ce şi cum. Şi mama mea v-a crescut, taica-tu va idolatrizat, eu v-am crescut. Nu lăsaţi niciodată la o parte... să nu uitaţi de unde aţi plecat şi tot ce aţi cunoscut în paşii voştri prin viaţă", a mărturisit Ionela Prodan în interviu.

 
Întrebată dacă are regrete, cântăreaţa a spus că în viaţa din păcate nimic nu se mai poate da înapoi.
 

„Eu mă numesc Ionela Tănase. Ionela Prodan e numele meu de familie, de domnișoară. Eu Anamariei i-am pus special numele, Anamaria Tănase. Am stat prea puțin cu familia. Îmi amintesc visul meu de revenire pe pământ. Mi-a apărut Iisus în față când am făcut septicemie în spital în București. Eram pe trei sferturi moartă. Nu mai eram cu picioarele pe pământ. Eu eram în altă lume. Aveam febră enorm. Ardeam, un foc enorm. L-am văzut pe Iisus. M-a prins de spate, mi-a dat viață. Am zis: ce e cu mine aici? Din flăcările alea, din febră, am ajuns cu picioarele pe pământ. Prezența lui Iisus la mine în casă este permanentă”, a mai precizat Ionela Prodan la România TV cu doar câteva săptămâni înainte să moară.

Sursa: RomaniaTV.net
Sursa foto: Facebook/Anamaria Prodan

Ti-a placut articolul?

Comentarii