Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Întâlnire Forţa Civică la Constanţa. Află cine a participat şi ce s-a discutat!

ro

21 Oct, 2012 01:43 2337 Marime text
img_2391.jpg
În cursul acestei zile a avut loc prima întâlnire a membrilor Forţei Civice, Organizaţia Judeţeană Constanţa. Evenimentul la care au participat aproximativ 150 de persoane (atât membri ai formaţiunii, cât şi simpatizanţi ai liderului central al partidului, Mihai Răzvan Ungureanu) a avut loc în sala de conferinţe a Hotelului Parc.
Întâlnirea a fost condusă de liderul judeţean al Forţei Civice, fostul reprezentant al Guvernului în teritoriu la Constanţa, Dănuţ Culeţu. Acesta a vorbit, în contextul evenimentului, despre nevoia de valorificare a potenţialului fiecăruia dintre membrii Forţei Civice, dar şi a fiecărui simpatizant al fostului premier Ungureanu.
Potrivit unui comunicat de presă, Dănuţ Culeţu, care este în acelaşi timp candidatul ARD Constanţa în Colegiul 9 pentru Camera Deputaţilor a declarat: „ARD înseamnă dreapta românească, înseamnă responsabilitate faţă de cetăţean şi faţă de aşteptările acestuia. Românii trebuie să înţeleagă că Alianţa România Dreaptă şi Forţa Civică reprezintă şansa pe care România nu trebuie să o piardă“.
La eveniment au participat, de asemenea, Alma Micu, vicepreşedintele Forţei Civice (FC), Olga Zeicu, preşedintele Organizaţiei de Femei a FC, fostul subprefect Mircea Iustian, prim-vicepreşedinte al FC, dar şi preşedintele Organizaţiei Judeţene a PDL Constanţa, Gigi Chiru, şi reprezentanţi ai societăţii civile, în persoana lui Adrian Doxan şi a lui Bogdan Ocheşel, cel din urmă artist al Teatrului Oleg Danovski.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii