Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:38 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Instanţa supremă a rămas în pronunţare pe plângerea depusă de fosta şefă a DNA Laura Codruţa Kovesi împotriva măsurii controlului judiciar

ro

03 Apr, 2019 17:34 1865 Marime text
Instanţa supremă a rămas în pronunţare, miercuri, pe plângerea depusă de fosta şefă a DNA Laura Codruţa Kovesi împotriva măsurii controlului judiciar dispuse împotriva ei de procurorii Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie, în dosarul în care este acuzată de abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă în legătură cu aducerea în ţară a fostului director FNI Nicolae Popa, informează Agerpres.ro

Iniţial, şedinţa de judecată era programată la ora 9,00, însă a fost amânată pentru după-amiază.

Procesul a durat peste două ore, dezbaterile nefiind publice.

"Am făcut o contestaţie în care am arătat că măsura controlului judiciar nu a îndeplinit condiţiile prevăzute de lege. Voi respecta decizia instanţei, indiferent care va fi aceasta", a spus Kovesi la ieşirea din sala de judecată.


Săptămâna trecută, Laura Codruţa Kovesi a fost plasată sub control judiciar de procurorii SIIJ, ea fiind obligată să se prezinte în fiecare săptămână la Secţia 18 Poliţie din Capitală.

Kovesi are mai multe interdicţii, ea neavând voie să părăsească ţara şi să vorbească cu presa despre dosarul în care este cercetată. De asemenea, nu poate activa ca procuror la Parchetul General.

Agerpres.ro

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii