Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:02 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Înșelăciune cu bilete de intrare la un festival de muzică desfășurat pe litoral. Ce au constatat polițiștii

ro

04 Jul, 2018 16:24 2144 Marime text
Luni, 02 iulie a.c., poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au prins în flagrant un tânăr, în vârstă de 26 de ani, imediat după comiterea unei infracţiuni de înşelăciune, după ce a vândut victimei bilete contrafăcute pentru acces la un festival de muzică, informează Poliția Capitalei. 
 
La data menţionată, în jurul orei 15.30, poliţisti din cadrul Secţiei 10 Poliţie, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, exploatând cu operativitate o informaţie, au procedat la supravegherea unui tânăr, întrucât exista suspiciunea rezonabilă că are preocupări de natură infracţională.
 
Astfel, acesta a fost prins în flagrant, imediat după ce a vândut unui bărbat, pentru suma de 700 de lei, două bilete contrafăcute pentru acces general la un festival de muzică organizat pe litoral.
 
Persoanele implicate în eveniment au fost conduse la sediul subunităţii pentru audieri.
 
Cercetările sunt continuate de  Secţia 10 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune.
 

”Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie” - au transmis polițiștii. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii