Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:27 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inna a castigat "Best Romanian Act" si a fost nominalizata la "Best European Act"!

ro

13 Oct, 2009 15:49 1577 Marime text

La numai un an de la lansare, frumoasa cantareata Inna a fost desemnata castigatoarea trofeului "Best Romanian Act" din cadrul MTV Europe Music Awards 2009"! Mult ravnitul premiu i-a fost inmanat artistei azi, 13 octombrie, in direct la ProFM, de catre cei doi prezentatori ai programului de dimineata "ALARMA!", George Vintila si Claudiu Sara.

"Mi-am dorit foarte mult acest trofeu si iata ca l-am obtinut. Le multumesc foarte mult celor care m-au votat si sper sa fie alaturi de mine si in continuare", a declarat Inna.

Piesa "Hot", cu care Inna a triumfat in fata unor artisti precum Smiley, David Deejay feat Dony, Puya feat George Hora si Tom Boxer feat Jay, a obtinut cele mai multe voturi pe http://www.mtv.ro/ si astfel Inna a intrat in cursa pentru marele trofeu "Best In Europe", alaturi de castigatorii a 21 de regiuni din Europa.

Votarea pentru "Best European Act" incepe azi si va continua pana pe 2 noiembrie, cand vor fi anuntati primii cinci artisti care au adunat cele mai multe voturi. Castigatorul va fi anuntat live pe 5 noiembrie in cadrul MTV Europe Music Awards 2009 din Berlin, show ce va difuzat in direct la MTV Romania.

 

Adversarii Innei in cursa pentru trofeul "Best European Act":

Zona Adriatica: Lollobrigida

Zona Baltica: Leon Somov & Jazzu

Danemarca: Medina

Franta: Orelsan

Finlanda: Deep Insight

Germania: Silbermond

Grecia: Elena Paparizou

Ungaria: The Kolin

Israel: Ninet Tayeb

Italia: Lost

Olanda/Belgia: Esmée Denters

Norvegia: Yoga Fire

Polonia: Doda

Portugalia: Xutos e Pontapés

Rusia: Dima Bilan

Spania: We Are Standard

Suedia: Agnes

Elvetia: Stress

Turcia: maNga

Ucraina: Green Grey

UK & Irlanda: Pixie Lott

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Vote INNA for ROMANIA 29 Oct, 2009 12:31 Inna pentru Romania! Inna, marea castigatoare Romanian Music Awards, este cel mai bun produs muzical al momentului si face cinste Romaniei in tari ca Bulgaria, Polonia, Rusia, Ungaria, Turcia si Grecia. Suntem fani, ii ascultam muzica, ii apreciem interpretarile si show-urile si vrem ca Inna sa reprezinte Romania in Europa. Intra pe SITE si voteaza Inna , poti utiliza inclusiv http://ema.mtv.ro/, www.mtvema.com si WAP la m.mtvema.com.