Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:21 06 08 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Infotrafic Cum se circulă la această oră pe drumurile din România. Restricţii de viteză şi circulaţie feroviară blocată

ro

20 Aug, 2018 07:34 797 Marime text

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate evenimente rutiere care să impună oprirea circulaţiei pe drumurile naţionale sau pe autostrăzi şi nici probleme majore de fluenţă a traficului pe aceste artere. Până în data de 30 august 2018, pe Autostrada A3 Bucureşti - Ploieşti, între kilometrii 14 (centura Bucureşti) şi 26 (Moara Vlăsiei), se efectuează lucrări de reparaţii asupra carosabilului, circulaţia fiind restricţionată alternativ pe câte o bandă a fiecărui sens.

Se menţin în continuare cu circulaţia întreruptă, îngreunată şi restricţionată, ca urmare a precipitaţiilor abundente din perioada recentă, care au dus la acumularea de aluviuni pe suprafaţa carosabilă, următoarele tronsoane de drumuri naţionale:

Drumuri naţionale cu circulaţia întreruptă: - DN 2H, în localitatea Milişăuţi, pe podul de peste râul Suceava, în judeţul Suceava; - DN 2L, în localitatea Soveja, în judeţul Vrancea; - DN 11B, în zona localităţii Cătruşa, în judeţul Covasna; - DN 73D, între localităţile Boteni şi Suslăneşti, din judeţul Argeş. Drumuri naţionale cu circulaţia îngreunată: - DN 12B, în zona localităţii Slănic-Moldova, în judeţul Bacău; - DN 15B, în localităţile Petru Vodă şi Stânca, din judeţul Neamţ.

Drumuri naţionale cu circulaţia restricţionată: - DN 17A, în localitatea Vatra Moldoviţei, judeţul Suceava, pe podul de peste râul Moldoviţa, sunt instituite restricţii de viteză (30 km/h) şi de tonaj (maxim 7,5 tone), iar circulaţia se desfăşoară pe un singur fir, alternativ.

De asemenea, circulaţia feroviară pe secţia de cale ferată 403 Braşov - Întorsura Buzăului este oprită pe raza localităţii Budila, din judeţul Braşov, după ce podul feroviar din localitate a fost afectat de viituri.

Traficul feroviar este oprit şi pe Magistrala 900 Caracal - Craiova, pe raza localităţii Cârcea (judeţul Dolj), ca urmare a terasamentului afectat din cauza deraierii unui tren de marfă la kilometrul feroviar 200+200 de metri.

Ti-a placut articolul?

Comentarii