Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:25 23 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incident în parcarea unui centru comercial. O şoferiţă care a parcat pe locul pentru persoane cu handicap a adresat injurii poliţiştilor

ro

27 Dec, 2017 12:31 2397 Marime text
În ziua de 24.12.2017, în jurul orei 18.00, Dispeceratul Brigăzii Rutiere  Bucureşti a fost sesizat telefonic despre faptul că în incinta parcării unui complex comercial, mai multe autoturisme sunt parcate neregulamentar, pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități. Polițiștii rutieri ajunși la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, luând măsura fotografierii și aplicării pe parbriz a notificării de sancţionare.

Conform Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti, la un moment dat, la unul dintre autoturismele în cauză, s-a prezentat conducătoarea vehiculului respectiv, împreună cu doi pasageri, care au început să adreseze injurii polițiștilor.  Conducătoarea auto și unul dintre pasageri au fost identificați, amândoi fiind sancționați contravențional, în conformitate cu prevederile Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, republicată .

Cel de-al doilea pasager a refuzat legitimarea, fapt pentru care s-a procedat la imobilizarea și conducerea acestuia la sediul celei mai apropiate subunități de poliție, pentru identificare.

În urma verificărilor efectuate, acesta a fost identificat și sancționat pentru injurii, expresii jignitoare și refuz de legitimare cu amendă , în baza prevederilor aceleași legi, 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, republicată.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii