Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:43 21 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Oficial Incendiu devastator la Carniprod Tulcea. Ce se întâmplă acum. Ce arde și cu ce forțe se intervine (galerie foto)

ro

11 Nov, 2017 11:28 11318 Marime text
În urmă cu puțin timp, Detașamentul de pompieri Tulcea a fost solicitat să intervină pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifestă la o hală de depozitare materiale a SC CARNIPROD SA, situat în apropiere de Malcoci.

Florentin Daciu, purtător de cuvânt al ISU Delta Tulcea spune că, imediat, la locul dezastrului au fost trimise trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, un ofițer și 12  subofițeri.

În hala în care se manifestă incendiul se afla o singură persoană care s-a autoevacuat în siguranță

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU delta Tulcea, la fața locului s-a deplasat și comandantul Detașamentului de pompieri Tulcea, care coordonează întreaga activitate.

UPDATE Oficial: 
Incendiul de la hală a început din cauza unor lucrări de sudare/tăiere, pentru care nu s-au luat măsurile de apărare necesare.

Au ars: circa 900 mp acoperiș din panouri tip sandwich, 1 stație de tratare apă, material lemnos circa 10 tone, 4 bazine de 5 tone din fibră cu izolație de poliester, diverse agregate și utilaje, 2 motoare auto de RABA, 1 pompă satelit, 5 cutii smoala, 10 valuri carton asfaltat, 2 tone de maturi nuiele, 30 mp de folie PVC cu membrană, 1,5 tone ciment-quart, grătare plastic circa 1 metru cub, 10 uși PVC, 5 tablouri electrice, 1 transformator electric. De asemenea au fost deteriorate țevi, panouri de inox, 2 punți auto.

Sursa foto: ISU Delta Tulcea

Ti-a placut articolul?

Comentarii