Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:27 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Încă mai sunt pete de sânge pe perete” O tânără spune că a fost agresată de viceprimarul din Mihai Viteazu

ro

20 Dec, 2015 11:22 2108 Marime text
O tânără de 23 de ani, care locuieşte în localitatea Mihai Viteazu, îl acuză pe viceprimarul Hristachi Ciamatu de agresiune fizică asupra ei şi familiei sale.
 
Ana-Maria Dumitru susţine că, în seara de Moş Nicolae, viceprimarul, care, potrivit spuselor tinerei, se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a intrat peste ea în casă. Viceprimarul era însoţit de fiul său, precizează fata. „Viceprimarul, beat, a intrat peste noi în casă, în seara de Moş Nicolae. Ne-a luat la bătaie direct, pe mine, pe mama şi pe fratele meu. A spart uşa, geamurile. Eu acum am mâna în gips, iar mama, piciorul. Avem biletele de ieşire de la spital, am stat o noapte acolo”, spune Ana-Maria Dumitru. „Încă mai sunt pete de sânge pe perete. Avem poze”, adaugă tânăra. „Nu mai pot să muncesc, am o familie de întreţinut, doi copii. I-a dat şi un şut în fund băieţelului meu de cinci ani”, mai spune Ana-Maria Dumitru. 
 
Se pare că familia ar fi fost agresată deoarece fratele fetei a furat combustibil de la viceprimar. În altă ordine de idei, tânăra vrea să depună o plângere la poliţia din localitate, însă spune că a întâmpinat dificultăţi. „Vrem să depunem o plângere, dar ne trimit acasă, ne gonesc! Spun că este de competenţa celor de la Cogealac”.
 
Contactat telefonic de redacţia cotidianului ZIUA de Constanţa, viceprimarul Hristachi Ciamatu nu a dorit să comenteze în niciun fel acuzaţiile fetei de 23 de ani.

Sursa foto: citynews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii