Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:06 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În urma percheziţiilor de la Constanţa Trei bărbaţi au fost încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Brăila

ro

20 Nov, 2014 10:41 2152 Marime text
Cinci percheziţii au fost efectuate pe raza municipiului Constanţa, la locuinţele mai multor persoane bănuite de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie.

Reamintim că ieri, poliţişti din cadrul IPJ Brăila, sprijiniţi de colegi din cadrul IPJ Constanţa, au efectuat cinci percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Constanţa. Acţiunea a vizat probarea activităţii infracţionale a patru persoane bănuite de săvârşirea unei infracţiuni de tâlhărie.



Activităţile se desfăşoară în cadrul unui dosar penal instrumentat de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale al IPJ Brăila.

Din cercetări a reieşit faptul că, în seara zilei de 13 octombrie, persoanele bănuite, având feţele acoperite şi folosindu-se de spray-uri iritant-lacrimogene, ar fi sustras prin violenţă o borsetă în care se aflau sumele de 9.920 de euro şi 1.200 de lei, de la un şofer constănţean, care staţiona cu autoturismul pe DJ 212, la intrarea în localitatea brăileană Berteştii de Jos. Victima se deplasa de la Constanţa către Iaşi, pentru achiziţionarea unui autoturism.

La sediul IPJ Brăila au fost conduşi pentru cercetări trei constănţeni, cu vârste cuprinse între 23 şi 31 de ani. La acţiune au participat 30 de poliţişti din cadrul IPJ Brăila şi Constanţa.



În urma probatoriului administrat, cei trei au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă şi încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Brăila, iar astăzi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila cu propunere de arestare preventivă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii