Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:36 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În urma atenționărilor meteo, RAJA a activat Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă

ro

27 Jun, 2016 16:50 1450 Marime text
În urma atenționărilor meteo, la nivelul SC RAJA SA s-au luat toate măsurile necesare pentru a se putea interveni cu promptitudine. Astfel, la nivelul societatii, s-a activat Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă, ce are în componenţă 44 de echipe de intervenţie (14 pentru municipiul Constanţa ţi 30 în restul judeţului) dotate cu wome, vidanje și pompe de mare putere, care vor asigura permanenţa în toată această perioadă.

Având în vedere atenţionările meteo, comandamentul va funcţiona începând de astăzi şi până miercuri (29 iunie), ora 22,00. La nivelul municipiului Constanţa, lucrătorii societăţii se află deja în zonele sensibile ale orașului, pe marile bulevarde: Mamaia, Alexandru Lăpuşneanu, Ferdinand şi 1 Decembrie 1918.
 
„În cazul în care vor apărea situaţii de urgenţă, societatea noastră este pregătită să mărească numărul echipelor de intervenţii. Astăzi, în urmă ploilor torenţiale de pe rază oraşului Medgidia, echipele au intervenit pe stradă Poporului - în zona Fântână şi pe stradă Vasile Lupu - în zona podului de cale ferată. Facem un apel către toţi abonaţii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii la numărul de telefon 0241.66.44.44.”, au anunţat reprezentanţii regiei de apă. 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii