Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:50 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În memoria lui Ciprian Sidor Convoi de mașini pe străzile Constanței (Galerie foto)

ro

06 Nov, 2012 00:46 7480 Marime text

taxi.jpgÎn această seară, un convoi format din 60 de mașini au mers pe traseul Casa Albastră - I.C. Brătianu - Soveja - Tomis 3 - City Park - Carrefour. Scopul taximetriștilor a fost de a cinsti memoria lui Ciprian Sidor, care a decedat duminică dimineață, la doar 28 de ani, în urma unui grav accident rutier. Taximetriștilor li s-au alăturat și prietenii lui Ciprian Sidor din localitatea Mihail Kogălniceanu.

Participanții la acest convoi susțin că locul unde s-a întâmplat accidentul este periculos şi lipsa marcajelor vizibile pe timp de ceaţă a dus la producerea tragediei. Ajunşi acolo, prietenii, colegii şi rudele bărbatului au aprins lumânări şi au lipit pe parapet fotografii în amintirea lui

sidor.jpgReamintim că lucrătorii Serviciului Rutier Constanţa au stabilit că, în dimineaţa zilei de duminică, în jurul orei 06.00, Ciprian Sidor, în vârstă de 28 ani, din Constanţa, şofer profesionist, a condus un automobil marca Seat, model Altea, pe DN 2 A. În zona Carrefour, spun poliţiştii, conducătorul auto a pierdut controlul volanului şi a lovit parapetul care desparte benzile de rulare.

Citeste și „Vezi care este starea de sănătate a victimelor accidentului rutier din zona Carrefour“

În urma impactului deosebit de puternic, Ciprian Sidor a decedat, iar alte trei persoane au ajuns în stare gravă în secția de Reanimare a Spitalului Județean Constanța.

Citeste și „Un mort, doi răniţi grav şi unul uşor. Cum a fost posibilă tragedia rutieră din zona Carrefour (galerie foto)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • dana 13 Nov, 2012 11:49 dumnezeu sal ierte nu lam cunoscut dar ma doare sufletu pentru ca era prea tanar si avea viata inainte.si pentru cei care au scris urat despre si spun contrziceri si fel de fel de jigniri nusi mai are rostu.nu mai blamati un suflet care nu mai este,sa va fie rusine ca nu el e vinovat.asa a vrut dumnezeu sa se intaple si cand te scris sa mori mori beat,mori prost mori in accident mori spanzurat cum vrea dumnezeu el te cheama cand vrea el nu cand vrei tu.normal pacat de tineretea lui,pacat de suferinta care a lasato parintilor si celor dragi prieteni rude colegi etc.voi cei ce scrieti numai de rau mai bine nati mai scrie ca nu se stie ceti rezerva dumnezeu si tie.acei baieti sunt nevinovati ca dumnezeu ia vrut la el .va rog lasati sa se odihneasca in pace si nui mai rascoliti cu opiniile voastre si comentari care nusi mai au rostu.vedetiva de viata voastra si nu mai screti tapeni ca sunt destul de tristi si suparati parinti si cei apropiati sa mai stea sa va dea voua explacati ce si cum si dece.asta e ca a fost ceata ca ploa asta nu mai conteaza acum .degeaba va mai dati cu parerea si va blamati ca nu sunteti in masura.dumnezeu sal ierte sa aibe tarana usoara si dumnezeu sai lumineze calea spre rai.si condolente parintilor sai lumineze si sa le dea putere sa mearga mai departe .
  • by bubu 08 Nov, 2012 00:06 hey sofer neprofesionist dak erai lipit de parapet cu oasele pe carosabil si era un increzut ca tine care spunea nu se poate asa ceva ca era profesionist si se gasea unu ca tine sa vorbeasca iti parea bne
  • stely 07 Nov, 2012 12:13 esti un nenorocit "propaganda"...n ai pic de respect
  • fara nume 07 Nov, 2012 11:22 Nu mai comentati aiurea...ce aveti cu taximetristi???foarte bine ca au facut propaganda putea sa fie altcineva...dar a fost el baiatul asta era prea bun si nu trebuia sa fie asa...nu stiti ce este in sufletul celor care il cunosteau prieteni lui fam lui toata lumea e distrusa...pacat este mult prea trist si dureros pt a vb in cuvinte...
  • fara nume 07 Nov, 2012 07:26 Nu mai vb daca nu stiti nu mai judecati daca nu cunoasteti...este Mult prea trist ce sa intamplat Cip avea toata viata inainte....off daca Nu era ceata aia nenorocita si parapetul ala Cip era acum cu noi... Voi cei ce judecati sunteti aia corecti????voi nu mergeti decat cu 60 la ora si mereu sunteti corecti???nu mai judecati gresit taximetristi cand beti si voi sa nu aveti masina tot pe ei ii luati....Ganditi va ca se poate intampla orcui si trebuie facut ceva ca sa nu se mai intample asa ceva....
  • Anonim 07 Nov, 2012 00:06 Din punctul meu, tipule cu "propaganda" esti un fraier!!!!! un fraier kre atunci cand va muri, sper sa nu i se denigreze asa personalitatea, in necunostinta de cauza.... sper sa nu vb nimeni urat de tine, asa cum faci tu despre sufletul asta, despre Ciprian Sidor.... abtzine-te baietas sau ce ai fi tu...dak nu cunosti persoana, nu iti permite sa vb despre ea!
  • anonim 06 Nov, 2012 22:39 - "propaganda" incult cu carti citite inseamna altceva : Răspândire în mase a unor idei, concepții sau cunoștințe (cu un anumit scop politic). parerea mea este nu avem nici un cot si nici in maneca cu politica. -1 ! - sofer profesionist il facea carnetul pe care il avea si km de condus pe care nu stii sa ii numeri nici din 10 mii in 10 mii. -2 -Apa la moara? deficientule coloanele sunt facute din masini in general si daca sunt galbene... soc cromatic. Sfatul meu este sa nu te uiti. Defapt ai putea sa nu te exprimi, citeste carti si fa rezumate cartilor. NIMENI nu putea sa nu dea autorizatie unui mars mortuar! Poate pe tine cand ti-o veni randul sa te aduca pe brate sa vezi chin... Imi pare rau pentru Ciprian il cunosteam in persoana. Dumnezeu sa il odihneasca! E usor sa scrii niste baliverne in urma unui articol scris... el nu se mai intoarce.
  • sofer senza patente 06 Nov, 2012 22:13 daca tot te lauzi ca ai 50 de ani de condus inseamna ca acuma ai vreo 77 ca doar nai luat permisu la7 ani si lasa tu lumea si taximetristi ca nu tiau bagat mana in buzunar sau nau batut la usa ta sa ceara.si sa mai sti ceva chiar daca nu era aprobat marsul tot il faceam
  • Anonim 06 Nov, 2012 20:30 Ai dreptul sa judeci?! Ai fost acolo sa vezi cum s-a petrecut accidentul?!?!?! de ce drumul nu e marcat?!?! dc?!?!?! de ce in acea zona se produc accidente dupa accidente?!?!?! de ce? Ciprian a avut partea lui de vina dar asta nu inseamna ca si-a dorit sa moara sau sa ii omoare pe altii.... inainte sa criticam si sa judecam, mai bine gandim de doua ori...sau de cate e nevoie!!!!
  • ioana 06 Nov, 2012 18:19 rusine sa-ti fie tie ca nu intelegi durerea familiei, regretele si momentele prin care trec...probabil ca nu stii ce inseamna sa ai prieteni care iti duc dorul si care vor sa-si exprime durerea...
  • sofer neprofesionist 06 Nov, 2012 09:02 propaganda si alai de 60 de masini pentru ce? daca era sofer profesionist precum se declara prin ziare, stia ca nu trebuie sa mearga ce viteza, nu? sau taximetristii sunt mai profesionisti decat profesionistii? vezi cartea lui orwell :ferma animalelor: se aplica intocmai! rusine voua ca dati apa la moara criminalilor din masinile galbene, la fel celor de la rutiera pentru aprobarea "marsului" in memoria Ciprian Sidor. inca o data felicitari tuturor celor implicati. sunt persoane ce conduc de 50 de ani prin ceata si drumuri nesemnalizate si nu au facut un accident! poate ca ar trebui un control medical mai atent si riguros. ma refer la psiho.