Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:52 06 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imbranceli intre protestatarii fermieri si jandarmi

ro

28 Oct, 2009 13:44 1335 Marime text

Protestul fermierilor care a început paşnic azi-dimineaţă în jurul orei 09.00 în faţa Ministerului Finanţelor din Capitală a decenerat.
Potrivit evz.ro, sute de manifestanţi s-au îmbrâncit ca să treacă de cordonul jandarmilor. N-au lipsit nici fluierăturile şi injuriile. Forţele de ordine au reuşit să-i calmeze pentru moment, însă spiritele sunt în continuare aprinse.

Crescătorii de oi şi capre sunt nemulţumiţi că nu le-au fost plătite subvenţiile pentru animale. Ei ameninţă că dacă nu sunt luaţi în seamă de autorităţi vor scoate oile în stradă şi vor bloca drumurile naţionale.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • SAMMA 29 Oct, 2009 07:10 IN IMAGINILE TV. S-A REMARCAT INFRACTORUL CARATANA ZIS "PUFTEA" CARE A DISTRUS SUTE DE HA. DE CULTURI IN COM.TARGUSOR,ACOPERIT DE PARTENERII LUI IN CRESTEREA OILOR ,PRIMARUL SI POLITAIUL COMUNEI.MAI MULT DE ATIT A FURAT TEVILE DE IRIGATII SNIF.TOATE DOSARELE PENALE ALE LUI SUNT PARAFATE DE PROCUROAREA DESPA CU "N.U.P"-POATE NE RASPUNDE CINEVA CUM 14 DOSARE SUNT JUDECATE DE ACELASI MAGISTRAT,CAREIA II PLAC PROBABIL BERBECII LUI PUFTEA