Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:33 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la eveniment. Universitatea de vară PES Activists s-a întrunit la Constanța. Vor fi prezenți europarlamentari și membri de guvern (galerie foto)

ro

24 Aug, 2018 16:20 2363 Marime text
PES activists România organizează în perioada 24 - 26 august 2018, la Universitatea Europeană de Vară a PES activists România cu tema “Spre 2019: Viitorul României în Uniunea Europeană“. Evenimentul se va desfășura la Constanța, într-un cadru inedit, în sala de conferințe a Gării Maritime a Portului Constanța, poarta de intrare în Uniunea Europeană.

Potrivit organizatorilor, Universitatea Europeană de Vară a PES activists România va aduna sute de militanți ai PES activists România – structură a Partidului Social Democrat responsabilă de temele europene - precum și numeroși invitați, și va reprezenta o bună oportunitate pentru a discuta despre viitorul european al României, precum și despre pregătirea alegerilor europarlamentare de anul viitor.

La eveniment participă ministrul delegat pentru Afaceri Europene Victor Negrescu care a menționat că vor participa 400 de tineri la eveniment, iar printre subiectele de discuție se vor număra implicarea tinerilor in probleme europene cât și preluarea președinției Consiliului European de către România. 

De asemenea, la eveniment vor participa mai mulți membri din Guvern, dar și europarlamentari. Vineri sunt 100 de persoane în sala la ateliere, dar mâine urmează să vină aproximativ 400 de persoane din toată țara. 

În cadrul evenimentului va fi ales viitorul vicepreședinte PES Constanța Adrian Bereș dar și viitorul președinte PES Constanța Răzvan Petrescu. 

Până acum Paul Chesnoiu era președintele PES Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii