Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:26 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Imagini de la eveniment. Operațiune contracronometru pentru salvarea unei femei rănite în accidentul de la Mihai Viteazu (galerie foto-video)

ro

16 Apr, 2018 17:33 5117 Marime text
Un grav accident feroviar a avut loc în această după amiază în localitatea Mihai Viteazu, județul Constanța. 
 
Cadrele medicale de la Serviciul de Ambulanță Județean Constanța, dar și pompierii de la Descarcerare au fost solicitați să intervină în ajutorul victimei.
 
Potrivit anchetatorilor o mașină a fost lovită de tren la trecerea la nivel cu calea ferată, iar o femeie a fost încarcerată. 

Mașina lovită de tren a fost târâtă pe calea ferată mai bine de 250 de metri. 

Pe parbrizul autoturismului a fost lipit un stiker care semnalizează prezența unei persoane cu dizabilități. Nu se știe momentan dacă șoferița ar avea astfel de probleme. 

UPDATE

Potrivit SAJ Constanța, pacienta, de 66 de ani a fost transportată în comă la Spitalul Județean Constanța. Aceasta a fost diagnosticată cu Traumatism Cranio Cerebral și a fost intubată. 

UPDATE. Oficial de la IPJ Constanța

La data de 16 aprilie, in jurul orele16.40, pe DN22, la km. 62+700m, o femeie, in vârstă de 66 ani, a condus un auto Opel dinspre Tulcea către Constanța și nu a respectat semnificatia indicatorului Oprire de la trecerea la nivel cu calea ferata, intrand în coliziune cu un tren marfar.

In urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto, care se afla singura in auto.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii