Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:53 17 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ANAF descinde în Portul Constanţa Sud-Agigea. Sunt vizate mai multe firme de import (galerie foto+video)

ro

29 May, 2018 09:43 1170 Marime text
În aceste momente, inspectorii ANAF verifică mai multe firme care utilizează platforma Portului Constanța Sud - Agigea pentru operațiuni de import.
               
Sunt vizate importurile de îmbrăcăminte, încălțăminte, produse textile, legume-fructe, dulciuri, jucării, obiecte de uz casnic, produse electronice. De asemenea sunt verificate toate operațiunile de import alte contribuabililor neplătitori de TVA, precizează ANAF.
               
"Misiunea principală a Direcției Generale Antifraudă Fiscală este reducerea evaziunii fiscale prin destructurarea lanțurilor tranzacționale organizate în scopul sustragerii de la îndeplinirea obligațiilor fiscale, prin identificarea și investigarea fenomenelor de fraudă fiscală cu implicații fiscale negative semnificative asupra bugetului statului. Astfel, DGAF contribuie la îndeplinirea obiectivului strategic de creștere a gradului de conformare voluntară la declarare și plată", menţionează ANAF.
               
Controalele din Portul Constanța Sud - Agigea se desfășoarã cu sprijinul Inspectoratului General al Poliției Române, Inspectoratului General al Poliției de Frontierã și Direcției Generale a Vămilor.

Ti-a placut articolul?

Comentarii