Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:31 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Imagini de la eveniment. Accident rutier pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din Constanța. O mașină a unei firme de pază și una de la eoliene implicate. O persoană rănită (galerie foto-video)

ro

27 Mar, 2018 07:38 6473 Marime text
Un accident rutier a avut loc în această dimineață în municipiul Constanța, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu în sensul giratoriu de la intersecția cu strada Nicolae Iorga. 

Din primele informații în accident au fost implicate două mașini, una ce aparține unei firme de pază din Constanța și una ce aparține unei firme ce se ocupă cu eoliene. 

La fața locului intervine un echipaj de la Ambulanță. 

O femeie, pasager în autoturismul firmei de pază a fost rănită, fiind diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral. Victima a fost transportată la spital. 

UPDATE: Oficial de la IPJ Constanța

Din investigațiile efectuate polițiștii au stabilit că, La data de 27 martie a.c., în jurul orei 07.20, un bărbat, din Sat Corbu, în vârstă de 35 de ani, a condus un autoturism pe strada N. Iorga, dinspre Tomis către bulevardul A. Lăpușneanu și ajungând la sensul giratoriu din zona Universității Andrei Șaguna, pe fondul nerespectării semnificației indicatorului CEDEAZA TRECEREA, a pătruns în intersecție, intrând în coliziune cu un autoturism, condus de un barbat, din Constanța, în vârstă de 27 de ani.  A rezultat vătămarea corporală ușoară a pasagerei din al doilea autoturism, în vârstă de 50 de ani.

Sursa foto: ZIUA de Constanța și SAJ Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii