Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:28 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Imagini de la eveniment Accident rutier grav pe DN 3, Valu lui Traian. Un tambur de cablu a căzut peste maşini (galerie foto + video)

ro

14 Jul, 2018 13:28 16077 Marime text
În această după-amiază, un accident rutier grav a avut loc pe DN3, între localităţile Valu lui Traian şi Constanţa. Din primele informaţii, un tambur de cablu de aproximativ o tonă a căzut dintr-o autoutilitară care îl transporta peste alte maşini aflate pe drumul naţional. Un autorusim Audi înmatriculat în Bucureşti a ieşit de pe carosabil şi este serios avariat.

Potrivit IPJ Constanţa, două autoturisme au fost avariate în urma accidentului şi două persoane au fost rănite. Cei doi pasageri au fost transportaţi de urgenţă la spital.

În aceste momente, traficul este îngreunat.

UPDATE: Oficial IPJ Constanţa. Astăzi, ora 13:12, un bărbat în vârstă de 55 de ani a condus autoturismul marca Iveco, pe DN 3 dinspre Constanța către Valu lui Traian, ajungând în zona km 252 +100 m, de pe banda Nr 1 a efectuat manevra de întoarcere, moment în care intră în coliziune cu autoturismul marca Audi, condus de un bărbat în vârstă de  49 de ani, care circula în același sens de mers pe banda Nr 2.
A rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului autoturismului marca Audi.

Potrivit SAJ Constanţa, cele două victime transportate la spital sunt: o fetiţă de 12 ani cu traumatism membru inferior şi membru superior şi tatăl acesteia, cu traumatism cranio-cerebral.


Vezi imagini live aici
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii