Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:48 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IGPR. 195 de persoane urmărite, depistate de polițiști în ultima săptămână

ro

17 Feb, 2018 10:49 1326 Marime text
Direcţia de Investigaţii Criminale organizează şi coordonează activitatea de localizare şi prindere a urmăriţilor la nivel naţional şi internaţional, precum și cea de identificare a cadavrelor şi persoanelor cu identitate necunoscută, respectiv de clarificare a situaţiei persoanelor dispărute.
            
Săptămâna aceasta, în urma acţiunilor desfăşurate de Poliţia Română, au fost depistate 195 persoane dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată.
 
În perioada  9 – 15 februarie a.c., poliţiştii din întreaga ţară, sub coordonarea Direcției de Investigații Criminale a Poliției Române, au depistat 134 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 80 de minori.
 
De asemenea, au fost depistate 61 de persoane urmărite în temeiul legii. Dintre acestea, 43 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 3 aveau mandate de arestare preventivă, 9 persoane aveau emise pe numele lor mandate europene de arestare, 5 aveau emise sentinţe de internare în unităţi medicale de specialitate, iar o persoană era evadată.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii