Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:35 27 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată cum se vede noaptea localul The View, ridicat pe locul restaurantului Vraja Mării. Cum vi se pare? (galerie foto+video)

ro

28 Jan, 2018 18:53 6563 Marime text
The View, inaugurat recent pe locul fostului restaurant Vraja Mării, este o clădire în stil modern care oferă clienților o vedere panoramică asupra falezei și portului Constanța.

În decembrie 2016, Vraja Mării SRL a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Consolidare şi recompartimentări interioare restaurant P+1 - consolidare şi modificare acoperire terasă corp C2“. Amplasamentul investiţiei este un teren intravilan situat în municipiul Constanţa, învecinându-se la nord-vest cu bulevardul Elisabeta (lE 228851), iar pe celelalte trei laturi, cu terenuri proprietate publică deţinute de Primăria Constanţa.
 
Imobilul are o suprafaţă de 405 mp, cu o deschidere de circa 14,60 m şi o adâncime de circa 30 m. Pe respectivul amplasament există două imobile C1 şi C2, având următoarele caracteristici: imobil C1 cu regimul de înălţime P+1E - restaurant Vraja Mării, imobil C2 cu regimul de înălţime P - terasă acoperită. Având în vedere starea fizică precară a construcţiilor existente şi luând în considerare potenţialul deosebit al zonei, beneficiarul a solicitat iniţierea lucrărilor de modernizare, recompartimentări interioare, consolidare şi reacoperire terasă.
 
Lucrările de intervenţie propuse constau în: C1 - intervenţii de consolidare, după caz, conform expertizei tehnice de specialitate; lucrări de mărire a înălţimii libere la parter şi etajul 1 prin desfacerea şi refacerea planşeelor, în vederea unei funcţionări optime, conform cu specificul activităţii; amenajări interioare la parter şi la etajul 1; la etajul 1, clădirea C1 va comunica cu terasa circulabilă ce se va amenaja peste imobilul C2; acoperirea imobilului C1 va fi de tip terasă necirculabilă; consolidări, după caz, conform expertizei tehnice de specialitate; desfacerea învelitorii existente şi realizarea unei terase circulabile cu acces de la etajul 1 al imobilului C1.

Ti-a placut articolul?

Comentarii