Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:14 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 3 ianuarie 2011

ro

03 Jan, 2011 10:27 1885 Marime text

cerc_zodii.jpgBerbec

Prima zi a saptamanii iti aduce dorinta de rafinarea sufleteasca. Poate ca este vorba de ecoul sarbatorilor care te-au marcat destul de mult. Gandurile tale sunt indreptate catre calatorii peste hotare sau catre studii pe termen lung. In a doua parte a zilei, subiectul principal devine cariera si imaginea ta in ochii celorlalti. Sunt momente importante care te pregatesc pentru evenimetele viitoare. Indicat ar fi sa iti analizezi pe indelete pozitia sociala, relatia pe care o ai cu sefii si colegii de serviciu, deoarece se intrezaresc schimbari majore de situatie. Pastreaza-ti calmul si incerca sa fii obiectiv. Totul este spre binele tau.

Taur

Pentru tine este o zi buna pentru a te ocupa de chestiuni financiare ce vizeaza banii si bunurile altora. Incearca sa iesi din amorteala vacantei si sa iti verifici situatia taxelor, impozitelor, creditelor sau, functie de caz, a mostenirilor. Se pare ca te asteapta situatii benefice in legatura cu finantarea muncii tale intr-un proiect cu parteneri straini sau poti primi o oferta de colaborare pe termen lung. Frumos este ca in a doua parte a zilei lasi deoparte pragmatismul caracteristic zodiei tale, indreptandu-ti atentia catre laturile spirituale ale vietii. Fa o plimbare in aer liber, mediteaza intr-o biserica, viziteaza o galerie de arta sau vizioneaza un film bun alaturi de cei dragi.

Gemeni

Relatiile parteneriale sunt la ordinea zilei pentru tine. Intalniri, dialoguri, negocieri se amesteca intr-un chip fascinant. Este nevoie de calm si discernamant in a-ti asculta interlocutorii. Nu se recomanda discutiile in contradictoriu, deoarece lucrurile sunt bine puse pe fagas. E adevarat ca s-ar putea ca partenerul de viata sa iti faca reprosuri vizavi de faptul ca in ultima vreme te-ai ocupat doar de chestiunile financiare sau pozitia sociala. Insa, daca esti sincer cu tine insuti, constati ca pe undeva are dreptate. Incearca sa te explici folosind cuvinte putine, atingand esentialul. Mai ales ca acum beneficiezi de o sustinere astrala minunata in privinta mentalului si a comunicarii, iar asta e mare lucru.

Rac

Incepi saptamana cu activitatile din sfera muncii. Chiar daca te vei duce abia peste cateva zile la serviciu, gandurile tale sunt acaparate numai de ce se preconizeaza in aceasta zona. E adevarat ca si astrele te sustin, iti dau idei bune, imbold de a-ti alcatui planuri viabile, dar poate ar trebui sa o iei mai usor. Starile de sanatate fluctueaza destul de mult astazi, asa incat se recomanda prudenta pe segmentul picioarelor si aparatului respirator. Ai rabdare, si vei reusi sa rezolvi totul asa cum iti doresti, la momentul potrivit. Vin vremuri interesante la capitolul parteneriate si colaborari, astfel ca s-ar putea ca unele planuri legate de locul actual de munca sa le modifici.

Leu

In cateva cuvinte, ziua poate fi definita pentru tine astfel: cantec, joc si voie buna. Probabil ca amintirea petrecerilor din ultima perioada, dar si stresul acumulat dupa multe luni de munca asidua si prost platita, iti sustin in continuare dorinta de a mai profita putin de sustinerea astrala in acest sens. Tanjesti dupa iubire si admiratie, insa ai rabdare ca in curand ti se vor indeplini si aceste dorinte. Relatia cu persoana iubita este, deocamdata, destul de rascolita. Dialogurile sunt favorizate, dar s-ar putea sa nu iti placa ce auzi. Pentru altii, copiii le pot umple intreaga zi cu nazbatiile lor sau cu reuniuni de familie binevenite.

Fecioara

Activitatile casnice si chestiunile legate de familie iti deschid aceasta saptamana. Poti sa faci o curatenie drastica sau sa iti propui planuri de imbunatatire a spatiului locativ. Dialogurile cu membrii familiei sunt interesante, dinamice, si ar trebui sa fii foarte atent la ce spun ceilalti. Exista si varianta unor discutii aprinse, insa rabdarea si discernamantul trebuie sa te insoteasca in permanenta. Spre seara organizeaza o mica agapa pentru cei dragi. Sunt momente excelente pentru a-ti pune in valoare creativitatea, bucurandu-i pe cei din jur cu farmecul tau.

Balanta

Este posibil ca prima zi a saptamanii sa te gaseasca pe drumuri. Ori esti deja in vizita la rude sau prieteni apropiati, ori pleci astazi la ei. Intalnirile si dialogurile cu acestia sunt dinamice, cu note usoare de conflict, insa acum se lamuresc diverse animozitati, iar in curand totul va fi minunat. Pe de alta parte, gandurile tale se indreapta catre familie si tot ce tine de ea. A doua parte a zilei te gaseste acasa, in mijlocul celor dragi. Este o perioada favorabila de a comenta ultimele noutati legate de relatiile de rudenie sau de patrimoniul familiei. De retinut ca in casa sunt multe si marunte de rezolvat si dezbatut, asa incat inarmeaza-te cu rabdare si deschidere sufleteasca.

Scorpion

Astrele iti trasmit ca astazi este indicat sa te ocupi pe indelte de chestiunile financiare. Este vorba despre banii castigati din munca proprie si de bugetul cheltuielilor cotidiene. Se pare ca iti dau tarcoale idei legate de afaceri, investitii sau cumparaturi extravagante. Ideile de plasamente financiare sunt bune si utile. Ar trebui sa le notezi, fiind posibila si aparitia unor colaboratori in acest sens. Dar, atentie, este vorba doar de investitii sau afaceri pe termen scurt si cu un profit mic. Spre seara poti pleca intr-o scurta calatorie. Vin zile importante pentru intaliniri si discutii cu rudele sau prietenii apropiati. Totusi, aminteste-ti ca trebuie sa te ocupi in continuare de latura ta educativa.

Sagetator

Putem spune pe drept cuvant ca astazi este ziua ta. Ai energie, chef de tot si toate, fiind animatorul zodiacului. Ba mai mult, astrele iti soptesc ca vin vremuri si mai bune, astfel ca nimeni si nimic nu iti poate strica efervescenta de astazi. Sunt momente favorabile pentru a te ocupa mai mult de tine, chiar daca tinzi sa te orientezi catre ceilalti. Gandeste-te la planuri de dezvoltare personala sau de infrumusetare trupeasca. Abtine-te de la comentarii sarcastice si lasa-i si pe ceilalti sa vorbeasca sau sa isi spuna parerile. E adevarat ca ai idei bune si folosesti cuvinte magice in exprimare, dar masura trebuie avuta in vedere din toate punctele de vedere. Spre seara iti indrepti atentia catre bani, subiectul tau favorit.

Capricorn

Ziua de astazi este potrivita doar pentru dialoguri si intalniri cu sinele tau. Sunt posibile ganduri sau viziuni nu tocmai placute, dar depinde doar de tine sa discerni lucrurile. Sigur ca sunt vremuri interesante, dinamice, in care esti chemat la rampa, insa ai suficienta sustinere astrala cat sa te descurci onorabil. Exista anumite probleme de santatate ascunse bine, dar daca esti atent la semnalele organismului le poti depasi foarte bine. Ofera-ti momente de meditatie in locuri sfinte, o plimbare in aer liber sau lecturarea unei carti amuzante. In a doua parte a zilei te vei simti mult mai bine, astrele anuntandu-te ca vin evenimente minunate.

Varsator

Esti inconjurat de prieteni inca din primele zile ale acestui an. Ecoul sarbatorilor de iarna rasuna in sufletul tau, pregatindu-te pentru o noua etapa de viata. Intalnirile si dialogurile cu prietenii sunt la ordinea zilei, dar spre seara dorinta de a te retrage inlauntrul sufletului este foarte puternica. Gandeste-te pe indelete la ultimele informatii, sfaturi, indemnuri sau persoane importante din viata ta. Sunt momente de exceptie pentru a face o selectie drastica in acest sens. Acum este nevoie sa fii sincer cu tine insuti si sa privesti lucrurile cu luciditate. Vei descoperi aspecte mai putin placute, dar astrele te ajuta foarte mult pentru a face ordine in viata. Si era si timpul!

Pesti

Pentru tine conteaza cel mai mult astazi cum te percep ceilalti. Comunici usor, vrei sa iti expui planurile si ideile, dar bine ar fi sa nu divulgi chiar totul. Cariera este un alt punct important al acestei zile. Astrele te indeamna sa iti alcatuiesti un plan bun pentru a-ti imbunatati pozitia sociala. Dialogurile cu sefii sunt minunat sustinute din astral, asa incat o persoana cu autoritate te poate auzi si, in urmatoarele zile, te poate ajuta sa iti vezi visele implinite. Nu forta nota, ai rabdare, si spre seara inconjoara-te de prieteni. Este posibil sa primesti o invitatie la un eveniment social, foarte important pentru destinul tau.

Sursa: http://www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii