Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:51 14 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 29 martie 2011

ro

29 Mar, 2011 11:40 2012 Marime text

zodiac.jpgBerbec

Cu Luna in Varsator, in zona prietenilor si sustinatorilor, e posibil sa primesti propuneri tentante, sa-ti faci noi cunostinte sau sa te bata gandul sa te implici intr-un nou proiect. In orice caz, e necesar sa fii deschis la nou, sa asculti cu atentie ce au de spus cei din jur, sa te lasi inspirat de succesul unei persoane din anturaj. Orice ai alege sa faci, se pare ca ai sustinere de la cineva din umbra.

Taur

Luna plasata in Varsator activeaza zona carierei si iti poate aduce surprize placute in acest sens. Nu este exclus ca lucrurile sa ia o intorsatura neasteptata, insa, orice ce s-ar intampla, e bine sa fii flexibil, deschis la nou, dispus sa te adaptezi din mers la orice schimbare, indiferent daca e premeditata sau nu.

Gemeni

Si in cazul tau se poate vorbi despre surprize placute si vesti bune. Acestea vizeaza contractele, demersurile juridice, actele oficiale, calatoriile lungi. Este o zi care-ti poate aduce vesti bune de departe, idei ingenioase legate de viitorul tau, inspiratie in ce priveste o alegere importanta. In zona carierei si statutului profesional, incep sa apara oportunitati.

Rac

Pentru tine, Luna frumos aspectata in zona banilor si resurselor materiale ale altora iti poate aduce sanse de castig. Poti beneficia de favoruri, poti primi un cadou sau, pur si simplu, te afli la locul potrivit in momentul potrivit, pentru a profita de o conjunctura favorabila. Asadar, fii receptiv, deschis la nou si gata sa primesti ce ti se ofera.

Leu

Atitudinea ta, alegerile pe care le faci, felul in care te exprimi starnesc un val de simpatie in preajma ta, de care nu-ti ramane decat sa te bucuri. Este o zi in care vin spre tine propuneri care mai de care mai interesante, ti se ofera sprijin, te bucuri de apreciere si recunoastere. Unele renuntari se pot intoarce in favoarea ta.

Fecioara

Luna in Varsator, in zona muncii, te poate ajuta sa gasesti solutii ingenioase, originale, pentru a depasi un impas la locul de munca. De altfel, daca esti deschis la nou si accepti usor schimbarile care apar, in scurt timp poti culege si niste roade financiare. Pentru asta, e nevoie sa fii receptiv si atent la toate ocaziile care apar.

Balanta

Indiferent care sunt problemele parteneriale si relationale cu care te confrunti in aceasta perioada, ziua de astazi poate fi raza de lumina de care aveai nevoie. Luna in Varsator activeaza zona iubirii si creativitatii si te invita sa fii ingenios, original, cu inima deschisa. Daca faci apel la creativitatea de care esti capabil si reusesti sa privesti lucrurile dintr-un unghi nou, vei vedea noi motive de bucurie si recunostinta.

Scorpion

Pentru tine, Luna in Varsator inseamna indreptarea atentiei catre interior si catre nevoile sufletului tau. Este o zi numai buna pentru retragere in sine, pentru introspectie sau ingrijire personala. Unii nativi se pot gandi serios la o schimbare in ce priveste spatiul in care locuiesc sau componenta familiei. Altii isi doresc sa schimbe atitudinea fata de cei dragi.

Sagetator

Totul pare sa fie fragil in aceasta perioada. Proiectele in care esti implicat sufera tot felul de schimbari, ai sentimentul ca in unele dintre ele nu te mai regasesti, ca nu te exprimi pe tine total, complet si autentic. In acest context, ziua de astazi iti ofera inspiratia de care ai nevoie pentru a face alegerile cele mai potrivite, in acord cu fiinta ta. Spune ce ai de spus si lasa-te ghidat de vocea interioara.

Capricorn

Luna plasata in zona banilor proveniti din munca proprie iti poate deschide noi culoare de actiune si te poate ajuta sa gasesti noi mijloace si metode prin care sa-ti valorifici talentele si abilitatile. Mai ales ca te afli intr-o perioada importanta din punct de vedere al carierei si statutului social, in care e nevoie sa faci niste alegeri ferme.

Varsator

Luna prezenta in zodia ta iti stimuleaza originalitatea, creativitatea si ingeniozitatea. Prin urmare, iti pot veni niste idei geniale de schimbare, mai ales ca te afli intr-un punct de cotitura in ce priveste viitorul tau. E momentul sa renunti la niste principii si convingeri vechi, la un stil de viata inadecvat sau obiceiuri care nu-ti slujesc scopurile.

Pesti

Chiar daca te afli intr-un impas financiar si ti-e teama ca nu vei sti cum sa-l depasesti, ziua de astazi are rolul in a te invata sa ai incredere in puterea interioara, in Divinitate. Cu alte cuvinte, e momentul sa constientizezi ca mai presus de nevoile imediate, bazale, exista ceva mult mai mare, o putere care aseaza lucrurile cum e mai bine pentru tine.

Sursa: http://www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii