Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:07 15 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 21 martie 2011

ro

21 Mar, 2011 11:23 1849 Marime text

horoscop_0642.jpgBerbec

Pentru tine, subiectele principale de astazi sunt relatiile parteneriale si colaborarile. Se pare ca sunt lucruri neintelese sau etape specifice unui proiect ce nu au fost parcurse corect la un moment dat. Sunt posibile discutii tensionate cu partenerul de viata sau de afaceri. Recomandabil este sa iti tii firea si sa asculti doleantele celorlalti. Exista multe restrictii in privinta parteneriatelor, insa prudenta si discernamantul te feresc de necazuri. Spre seara verifica-ti bugetul de venituri si cheltuieli.

Taur

Se pare ca astazi ai multe treburi la serviciu. Relatiile colegiale lasa mult de dorit si bine ar fi sa te bazezi doar pe tine. In schimb, sefii te sustin. Sanatatea este destul de vulnerabila. Indicat este sa te ocupi doar de prioritati si sa fii cat mai discret. Atentie la starea aparatului uro - genital si secundar cap! De evitat consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, pe cat posibil. In a doua parte a zilei invita-i pe cei dragi la o reuniune agreabila.

Gemeni

Dragostea si arta deschid saptamana pentru tine. Cu toate ca exista tensiuni si restrictii in privinta relatiilor sentimentale, reusesti sa treci peste ele fara probleme. Cheful de distractii si aventuri te va face remarcat in anturaj. Creativitatea este la cote inalte, ai idei deosebite, iar din gandurile si mainile tale pot iesi adevarate opere de arta. Altii sunt preocupati de copii. Acestia le pot da batai de cap parintilor Gemeni, dar farmecul odraslelor va inlatura orice neplacere.

Rac

Pentru tine este o zi buna de a te ocupa de capitolele dragi tie: casa si familia. Curateniile generale, reamenajarile de decor sau reparatiile curente se pot face cu succes. Relatiile familiale sunt destul de umbrite, insa cu prudenta si discernamant se pot linisti lucrurile. Un membru al familiei poate avea probleme de sanatate. Totusi, ajuta-i pe ceilalti numai dupa ce ti-ai rezolvat treburile tale. Bine ar fi sa iti verifici situatia banilor si bunurilor patrimoniale.

Leu

Se pare ca astazi esti mai mult pe drumuri. Intalnirile si dialogurile cu rudele sau prietenii apropiati pot fi frecvente. Notele alarmante predomina in vestile care vin catre tine, insa nu lua de bun chiar tot ce auzi. Pentru altii se pot pune probleme legate de forme de instruire profesionala pe termen scurt. La acest capitol ai de recuperat unele etape educationale pe care nu le-ai parcurs corect la un moment dat. De aceea, ocupa-te pe indelete de acest capitol si cu siguranta vei dobandi succes.

Fecioara

Capitolul financiar iti deschide saptamana. Poti primi cadouri si recompense marunte, dar de folos. Se pare ca ai noroc la banii si bunurile altora. Pe de alta parte, exista sanse de imbunatatire a remuneratiei specifice unui loc de munca. Chiar daca discordia se va instala in zona finantelor, atentia sporita te fereste de neplaceri. Verfica in permanenta situatia bugetului de venituri si cheltuieli. Spre seara fa o plimbare in aer liber si odihneste-te mai mult.

Balanta

Tu esti vedeta zodiacului astazi. Ai energie suficienta de a te ocupa de tot ce doresti. Insa cea mai buna varianta este de a te ocupa de propria persoana. Astrele iti recomanda vizite la saloanele de ingrijire corporala si orientarea eforturilor catre cursuri de dezvoltare personala sau relationala. Incearca sa iti temperezi combativitatea vizavi de ceilalti. In a doua parte a zilei pot interveni aspecte financiare: cumparaturi neprevazute, achitarea facurilor sau cadouri surpriza.

Scorpion

Pentru tine, astrele recomanda astazi retragere din forfota vietii si introspectie atenta. Energia vitala este la cote minime, sanatatea este afectata pe segmentul aparatului uro-genital, iar durerile da cap pot fi pe aproape. Ocupa-te de activitati usoare, nu raspunde la provocari si gandest-te doar la tina insuti. Sunt posibile vise sau premonitii legate de evenimentele si oamenii din viata ta. Evita consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, pe cat posibil. Plimba-te in aer liber si foloseste doar remedii naturiste pentru imbunatatirea starii tale de sanatate.

Sagetator

Prietenii si protectorii iti sunt in preajma intreaga zi. Dialoguri, sfaturi, indemuri, toate vin catre tine pentru a te ajuta sa pasesti in viata cu mai mult curaj. Echilibrul dintre relatiile sentimentale si cele de prietenie este foarte fragil, existand riscul confuziei intre unele si celelalte. Fii atent la oamenii din jurul tau si nu te avanta in relatii nepotrivite, chiar daca tentatia este la cote inalte. O persoana influenta se poate opune planurilor tale legate de relatiile sentimentale, insa bine ar fi sa ii dai ascultare.

Capricorn

Astazi, domeniul profesional iti retine atentia. Se pare ca exista unele nemultumiri din partea sefilor, legate de prestatia ta intr-un loc de munca. Asculta cu atentie ce ti se reproseaza si incearca sa iti imbunatatesti situatia. Colegii nu te sustin, asa incat bazeaza-te doar pe tine. Familia iti cere aportul, iar balansul intre aceasta si cariera te poate obosi destul de mult. Totusi, fii sincer si povesteste celor dragi neplacerile tale, deoarece numai ei te pot ajuta in aceste momente.

Varsator

Pentru tine, calatoriile in strainatate si studiile pe termen lung alcatuiesc subiectele principale de astazi. Unele planuri de calatorie se pot reconfigura sau anula. Cei implicati in forme de scolarizare universitare pot intampina neplaceri legate de finantarea cursurilor sau de sustinerea examenelor. Recomandabil este sa fii prudent si chiar daca acum lucrurile sunt blocate, la momentul potrivit totul se va desfasura cum iti doresti. In a doua parte a zilei, bucura-ti sufletul cu o piesa de teatru sau cu un concert de muzica buna.

Pesti

Astazi sunt momente bune de a te ocupa de chestiuni financiare ce vizeaza banii si bunurile altora. Taxele, impozitele, datoriile de orice fel le poti achita cu succes. Bine ar fi sa iti verifici documentele financiare specifice banilor si bunurilor pe care le ai in comun cu altii. Este posibil sa descoperi ceva nereguli, dar cu atentie se pot remedia. Spre seara detaseaza-te de cotidian si abordeaza domeniile spirituale ale vietii.

Sursa: http://www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii